Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
@Comadante: nisi nam rekao koji je po tvom mišljenju i g....i (vidim da si sjedio i probao udobnost) najbolji model.
Svaka ti čast i hvala što si imao vremena i pored učenja da nam to sve prezentuješ da i mi vidimo.
Svaka cast Comadante , trebao si malo detaljnije o Sw-u koji podatak nabaciti , Kako se zove , itd , itd
Nego sto skupise onako izduvne zavrsetke na SW-u bas bezveze izgleda
Hvala ljudi, za ovakve stvari se uvijek uhvati vremena.
Šta znam svi su dobri, jedini koji ne bi izabrao je 2008, visinom je tu negdje kao i 3008 al je nekako skučen, možda što izgleda robusno spolja pa je zbog toga utisak u unutrasnjosti takav.
Još mi je bezveze što na panorami nema klasični tapacir već kao neku poluprozirnu roletnu, ali poslije odem do Mercedesa i vidim da CLA i još neke druge marke u tom segmentu koriste isto rješenje.
I ja sam imao taj osjecaj,isao na par testnih voznji,super je vozilica,panorama sa ambijentalnim svjetlom,super multimedija,solidno prostora ima,djeluje komotnije na zadnjoj klupi od 308,meni najveca mana sto nema naslon za ruku i ne moze se naruciti,volan super meni licno,pa dobro malo zaklanja brojke manjih brzina,ali zato ima digitalni sat i sve super :)