Ugradnja muzike u 106-icu !
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
Re: Ugradnja muzike u 106-icu !
Reklamica je odlicna ideja,fino je da ti auto prepoznaju gdje god da odes i kazu eno ga kenwood .
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 120 puta
- Kontakt:
dalje od bijele ne idi, ipak je ona nekako neutralna i slaze se sa svim bojama
fina ideja inace
fina ideja inace
- Kenwood
- VIP Član
- Vozim: 407
- Vozim: Peugeot 407 SW
- Motor: 2.0 HDI 100 KW
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 9 puta
He, he, heeeeeeee ..... Zule - što je najgore, već odavno preferiram marku ozvučenja Kenwood, a sad prešao na Infinity - možda me prozovu Infinity !? lol
Iskreno, Kenwood proizvodi prelijepe uređaje, ali im zvučnici nisu nešto izdržljivi ! Oni sve to lijepo upakuju i ukrase ..... ali nije to - to !
Anele, što je najgore - sinoć kad sam gledao po mraku, PUNO mi brate ovo sija !?
Moram nešto izmisliti, ako ništa da zatamnim ove ivice (bočne i gornja) puzz
Spojio sam na poziciju, uživo prelijepo izgleda, samo mi po mraku puno upadljivo (za moj ukus)
Lijepo bi bilo čisto da "škilji" ... al' naći ću neko rješenje, možda zalijepim foliju za zatamnjivanje po ovim ivicama - nemam pojma, da me ubiješ !
nadam se da će se još neko javiti, pa neka da predlog kako smanjim upadljivost !
Nestavlja mi se potenciometar, to je još dodatna budževina, a i gdje ću ga !?
Hvala vam na javljanju !
thanks
Iskreno, Kenwood proizvodi prelijepe uređaje, ali im zvučnici nisu nešto izdržljivi ! Oni sve to lijepo upakuju i ukrase ..... ali nije to - to !
Anele, što je najgore - sinoć kad sam gledao po mraku, PUNO mi brate ovo sija !?
Moram nešto izmisliti, ako ništa da zatamnim ove ivice (bočne i gornja) puzz
Spojio sam na poziciju, uživo prelijepo izgleda, samo mi po mraku puno upadljivo (za moj ukus)
Lijepo bi bilo čisto da "škilji" ... al' naći ću neko rješenje, možda zalijepim foliju za zatamnjivanje po ovim ivicama - nemam pojma, da me ubiješ !
nadam se da će se još neko javiti, pa neka da predlog kako smanjim upadljivost !
Nestavlja mi se potenciometar, to je još dodatna budževina, a i gdje ću ga !?
Hvala vam na javljanju !
thanks
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 120 puta
- Kontakt:
probaj sa slabijim diodama, ili da ih manje ubacis...je li ovo kod tebe traka ona sa diodama ili ih mozes mijenjati?
ako je traka probaj preko svake druge zalijepiti crne izolirke cisto da vidis sta ce biti kad ih manje svijetli, jbg izmisli nesto, imas za to slifa
ako je traka probaj preko svake druge zalijepiti crne izolirke cisto da vidis sta ce biti kad ih manje svijetli, jbg izmisli nesto, imas za to slifa
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
Mene ostavlja bez teksta pa samo smajlijima i komentarišem.
Clapton is God!
- Kenwood
- VIP Član
- Vozim: 407
- Vozim: Peugeot 407 SW
- Motor: 2.0 HDI 100 KW
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 9 puta
EEEeeeee .... HVALA VAM svima na ovim pohvalama i komentarima ! thanks
Jbg. baš prija kad vam neko cijeni i poštuje ideje - znači PUNO !
Kolega Avicii - stvarno neznam odakle mi ovakve stvari padaju na pamet..... znam samo da sam pun nekakvih ideja kao g....no vitamina... hehehehe lol
Ideja mi je pala, kad sam vidio da je rođak nabavio "CNC" mašinu i počeo da pravi nešto kao lampe - od raznih firmi i kačio slike na Fejs !
ja mu poslao logo Infinity i pitao ga može li to uraditi, dao mu dimenzije i on reče da to uopšte nije komplikovano !
I tako mi je sinula ideja da bi to mogao nabudžiti na dasku u gepeku !
Hvala i mom prijatelju ElComandante91 .... - baš si me "raspekmezio" svojim komentarom !
Trudim se uvijek nešto da osmislim i napravim (uživam u tome) - nešto što nema u prodaji u ovim auto-kozmetikama, a da nije džidžanski !
Imam još jednu ideju koju ću ubrzo prenijeti u djelo - mislim da ćete mi za to reći : "Ti si lud" !? lol
Jbg. baš prija kad vam neko cijeni i poštuje ideje - znači PUNO !
Kolega Avicii - stvarno neznam odakle mi ovakve stvari padaju na pamet..... znam samo da sam pun nekakvih ideja kao g....no vitamina... hehehehe lol
Ideja mi je pala, kad sam vidio da je rođak nabavio "CNC" mašinu i počeo da pravi nešto kao lampe - od raznih firmi i kačio slike na Fejs !
ja mu poslao logo Infinity i pitao ga može li to uraditi, dao mu dimenzije i on reče da to uopšte nije komplikovano !
I tako mi je sinula ideja da bi to mogao nabudžiti na dasku u gepeku !
Hvala i mom prijatelju ElComandante91 .... - baš si me "raspekmezio" svojim komentarom !
Trudim se uvijek nešto da osmislim i napravim (uživam u tome) - nešto što nema u prodaji u ovim auto-kozmetikama, a da nije džidžanski !
Imam još jednu ideju koju ću ubrzo prenijeti u djelo - mislim da ćete mi za to reći : "Ti si lud" !? lol
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 728 puta
- pohvaljen: 376 puta
Ajde super, samo polako, sto kazes samo bez dzidzanja
Sad kad je lijepo vrijeme, jedan dan odradi foto suting da vidimo Puga u komadu, ovako sve iz dijelova.. dosta toga je radjeno od kako si ga uzeo
Sad kad je lijepo vrijeme, jedan dan odradi foto suting da vidimo Puga u komadu, ovako sve iz dijelova.. dosta toga je radjeno od kako si ga uzeo