Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Odlicno sve ispalo Srky, svaka cast
Bas su mu pravo legli farovi i sociva. Dobro si se sjetio ovoga da zatamnis sjenilo dugih
Stopke ko avion, znaci bruka koliko su ove ljepse.
micija je napisao/la:Kod mene u meniju za dnevna svjetla u diagnostici nudi opcije da ukljucim
-Posebna dnevna svjetla
-Kratko svjetlo
I koje odaberem to mi nakon paljenja auta upali a prekidac stoji na nuli.
Moglo bi se tu kod tebe vjerovatno nesto kombinovati.
Sta znam ,nisam nikad cackao oko toga tako da nemam pojma kako i sta sa nasim modelima 307-ca :)
Mislim da je potpuno isto. Kod mene je i vjesanje i cio donji postroj isti kao u 307ce
Avicii je napisao/la:Odlicno sve ispalo Srky, svaka cast
Bas su mu pravo legli farovi i sociva. Dobro si se sjetio ovoga da zatamnis sjenilo dugih
Stopke ko avion, znaci bruka koliko su ove ljepse.
thanks
Kada smo ih otvorili pazljivo smo gledali kako i sta bi mogli uraditi da izgleda dobro i tako da smo dosli na tu ideju i ispade dobro
A stopke su stvarno prelijepe ,tek uzivo kad ih vidis kako se sijaju ,perverzija