Zamjenski kljuc
Zamjenski kljuc
Pozdrav svima,
vjerovatno su mnogi od vas bili u situaciji da im propadne dugme za daljinsko zakljucavanje na kljucu pa hocu da vas pitam da li se mijenja cijeli kljuc ili samo plasticno kuciste, tj. da li se moze prenijeti elektronika u drugo kuciste bez da se poremeti kod koji svaki kljuc ima?
Ako neko zna gdje bi mogao najlakse zamijenit kljuc u blizini Lukavca ili Tuzle i koliko kosta otprilike?
Hvala unaprijed.
vjerovatno su mnogi od vas bili u situaciji da im propadne dugme za daljinsko zakljucavanje na kljucu pa hocu da vas pitam da li se mijenja cijeli kljuc ili samo plasticno kuciste, tj. da li se moze prenijeti elektronika u drugo kuciste bez da se poremeti kod koji svaki kljuc ima?
Ako neko zna gdje bi mogao najlakse zamijenit kljuc u blizini Lukavca ili Tuzle i koliko kosta otprilike?
Hvala unaprijed.
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Re: Zamjenski kljuc
Kupi samo kuciste tj. plastiku nekih 15 KM na odpadu mozda i 10 KM. Sam lijepo odsarafis izvadis kljuc i tu elektroniku i sam prebacis u novo kuciste, nemas 5 minuta posla :)
Motion & Emotion
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Kuciste mozes sebi i sa ebay-a naruciti ,par dolara dodje.Odradis ovo sto ti Phantom kaze i jos transponder nemoj zaboraaviti :)
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
-
Al je najbolje da ti to prebacivanje elektronike u drugo kuciste odradi neko ko se malo razumije u to ako mislis da neces ti da znas
.

ma brino sam se samo da se kod nece sta poremetit pa da kljuc nece radit, a znaci to nije problem. hvala u svakom slucaju. 

- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
to je kao sto kazu 5 min posla odradis kaos to su ti napisali i sve 5 i ja sam isto sebi radio pokusaj na piku da nadjes moze se kupiti za 15 km