Zadnji lonac
Zadnji lonac
Pozdrav jos jednom,
ne znam da li se nekom desilo da ima cudan zvuk iz zadnjeg lonca, ko neka blokada?
Cini mi se da su one pregrade unutra sto imaju popustile,ili se jedna skroz odvojila pa ne znam da li se to da popravit ili mora kupit cijeli zadnji lonac? Je li bolje kupit nov ili se moze nac kakav dobar i na otpadu?
Hvala.
ne znam da li se nekom desilo da ima cudan zvuk iz zadnjeg lonca, ko neka blokada?
Cini mi se da su one pregrade unutra sto imaju popustile,ili se jedna skroz odvojila pa ne znam da li se to da popravit ili mora kupit cijeli zadnji lonac? Je li bolje kupit nov ili se moze nac kakav dobar i na otpadu?
Hvala.
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Re: Zadnji lonac
Moze se na otpadu naci u dobrom stanju,nov je dobro skup...
Ako ti je otisla pregrada unutra mora se sjeci kompletan lonac da bi se doslo do pregrada ...
Ako ti je otisla pregrada unutra mora se sjeci kompletan lonac da bi se doslo do pregrada ...
malo sam se raspito. nov bi me izaso oko 160 KM sa gumicama, a polovan bi mogo nac za 50 KM plus 10 ugradnja.
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
-
Ako jw polovan dobar nije problem,to je normalno da se vremenom sebe tako da ne brines.
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Jesi to gledao u ovlastenom ili u nekim auto dijelovima? Ja sam jednom cisto onako pitao u ovlastenom, bio je preko dvije stoje..aladin_lk je napisao/la:malo sam se raspito. nov bi me izaso oko 160 KM sa gumicama, a polovan bi mogo nac za 50 KM plus 10 ugradnja.

- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 40 puta
-
Kod nas ima jedan majstor koji pravi jako dobre zadnje lonce. Cijena im je 100KM. Zadnja cijev je od inox-a. Ja sam prije dvije godine mijenjao i nema problema do sada.