Senzor pritiska

Odgovori
amer
Početnik
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Senzor pritiska

Post Postao/la amer »

Nisam mislio da cemi ovako brzo trebati pomoc, danas da ugasim svog puga on ostao da radi 20 sec.pojavi se greska antipolution odem u servis na diagnostiku kazu regulator pritiska goriva, elem odem do druga isprobamo sa 4 jer je imao nista isto stanje, skinemo njegov sa njegovog puga isto, ponovo se vratim u servis sada kazu moguce senzor na rampi al kod njih ide sa cijelom rampom, moze li se to uzeti u nekoj auto radnji samo senzor ili kao sto rekose mora cijela rampa. Unaprijed hvala na savjetima da jos jedno motor je 2.0 hdi 66 kw
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Re: Senzor pritiska

Post Postao/la kula »

Sacekaj dok phantom vidi temu on je imao nekakvih problema oko tog senzora pa mozda zna vise
amer
Početnik
garage

Post Postao/la amer »

ne zuri mi se sada ga gasim pod gasom ( gas preko 1500 obrtaja )onda se gasi odmah i nema greske na displeju i voznje ispod 3000 obrtaja
Phantom
Site Admin
Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 90 puta
Kontakt:
garage

Post Postao/la Phantom »

Imas li kakvih problema u voznji?
Motion & Emotion
amer
Početnik
garage

Post Postao/la amer »

Mozda malo da prigusi gas kod polazka,
Phantom
Site Admin
Kontakt:
garage

Post Postao/la Phantom »

Nije mi se tako desavalo... Nemoj nista kupovati, fino im reci (nemoj nasjesti kao ja) da neces platiti tu rampu ako ne bude do nje...
Motion & Emotion
zulleee
Iskusan član
Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
 pohvaljen: 4 puta
garage

Post Postao/la zulleee »

Jel ti moze na dijagnostici ponistit gresku ?
amer
Početnik
garage

Post Postao/la amer »

Ponisti gresku . Nakon prvog gasenja desi se isto, ostaje greska na instrum.tabli, posle gasenja 3-4 puta sa gasom preko 1500 obrtaja sama se obrise i sve bude oki, odem ponovo na diagnostiku, zapamcena greska regulator pritiska, kao sto vec napisah promijenio sam 4regulatora i isto se desava na svim
Phantom
Site Admin
Kontakt:
garage

Post Postao/la Phantom »

ako pise regulator pritiska, ne mora znaciti da je on otisao. Moze sve sto se dotice podrucja tog regulatora. Od elektronike pa nadalje...
Motion & Emotion
Mirsad.d
Početnik
garage

Post Postao/la Mirsad.d »

Pozdrav raji sa foruma ovo je moj prvi post....ali na ovu temu imam mnogo da kažem....više puta mi se u toku vožnje uključivao antipolution fault , poslije čega sam dva puta vozio na dijagnostiku gdje je konstatovano da je greška senzoru rail tlaka...nakon silnih konsultacija i konstatacija da se mrdam nigdje iz Tuzle... i od procjene kvara od 350 do 1100 KM (pumpa visokog pritiska,dizne , silni senzori i dr..)...našao sam majstora koji me je saslušao telefonom i rekao da nema potrebe da kupujem ništa i da dođem na kontrolu da nije ništa od tih silnih konstatacija... kako sam bio bio prisiljen da idem na put cca 1000 kilometara, sa skepsom sam otišao. Čovjek je spojio na dijagnostiku te poslije 10 minuta našao da se jednom kablu vremenom skinula izolacija i pravila spoj prema masi čime je mjenjala parametre i prijavljivala greške, i bacala mog 307 sw 2.0 66 kw 2004 g. u safe mod. Poslije svega silna priča se svela na 30 KM troškova.
Cijela poenta svega ovog što sam napisao, nađite majstora koji će Vas saslušati o tome šta Vam se dešava sa vozilom, i na osnovu toga krenuti u otklanjanje kvara, a ne samo na suvu dijagnostiku.
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Post Postao/la kula »

Dok mi nadjemo majstora koji ce nas saslusati o problemima sa nasim autom ti nam se predstavi i ispostuj pravila foruma.
Radi laksega snalazenja evo link : http://www.peugeotclubbih.com/predstavi-se-f74.html
sonnyblack
VIP Član
Vozim: Peugeot 308 PH2 1.6 e-HDI 112KS
 pohvaljen: 16 puta
garage

Post Postao/la sonnyblack »

I usput ostavi kontakt tog majstora, ili bar napiši gdje je....da znamo :)
Odgovori

Natrag na “Kvarovi”