Peugeot 307 2.0 66 kw motor zatrese prilikom kretanja

Odgovori
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 744 puta
 pohvaljen: 386 puta
garage

Peugeot 307 2.0 66 kw motor zatrese prilikom kretanja

Post Postao/la Avicii »

@Sead_307. Prilikom prebacivanja teme u pravu kategoriju nehoticno je izbrisana tema, pa se ovim putem izvinjavam i nadam se da ces uskoro rijesiti problem. Kao sto su ti do sada rekli, probaj pajserom malo nategnuti onaj zadnji nosac, jedino se tako moze provjeriti u kakvom je stanju. Jos nesto.. provjeri u kakvom stanju su ti solje amortizera, jer i ja sam nedavno imao nekih cudih zvukova prilikom polaska, a bilo je do solje.. ima i tema o tome ;)

Jos jednom, izvinjavam se zbog teme :shit: Uspio sam sacuvati tvoj prvi post, pa kad rijesis problem, napisi do cega je bilo, mozda ce nekome valjati :yes:
Pozdrav svima na forumu.
Imam 307 SW, 2.0 66 kw, 255000 km. Prilikom kretanja motor zatrese i ako ne dodam dovoljno gasa cuje se neko lupkanje. Prilikom mjenjanja brzina u voznji kod stiskanja kvacila osjeti se posrtanje (kao da blokiraju tockovi).Zamjenjen je set kvacila: lamela, korpa, druk lezaj, potisna ploca, vuljuska i spojnicka. Prije godinu dana je zamjenjen gornji lijevi nosac motora (gledano sprijeda). Prilikom mjenjanja seta kvacila majstori su na "pogled" ustanovili da su nosaci motora dobri.Kvar i dalje postoji.
tigar1982
VIP Član
Vozim: peuget 307 sw
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 2 puta
garage

Re: Peugeot 307 2.0 66 kw motor zatrese prilikom kretanja

Post Postao/la tigar1982 »

kugla-nosac-ili-vec-sta-t287.html pogledaj ovaj post i vidi mozes li se naci ovdje a ovaj nosac ti zna stvarati problem pri gasenju auta cuje se udaranje zeljeza ood zeljezo paljenje i gasenje auta se odrazava i dosta se da osjetiti ovaj nosac
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 744 puta
 pohvaljen: 386 puta
garage

Re: Peugeot 307 2.0 66 kw motor zatrese prilikom kretanja

Post Postao/la Avicii »

Cisti da se nadovezem.. jednom sam ovo probao ovaj nosac izbiti kod mene, jer lako se skida onaj nosac preko gume sto dodje, i nikako ga skinuti, nema sanse.. odustao sam, vozim tako.. nije idealan ali nije ni los jos :yes:
Odgovori

Natrag na “Kvarovi”