Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot 406 dosao meni da ga radim majstori prijasnji nisu znali uzubit i pukla im jedna klackalica..radi se o 2.1dizel motoru stavljen je novi remen zupcasti i spaner....
Peugeot 307 2.0HDI zamjena grijaca i kuciste filtera nafte
evo od juce jedan Peugeot 206 1.4benzin momak mi jedan doveze i kaze slabo radi gledajacu i trazi kvar naletim na ovo kad sam skino poklopac da mu zamjenim dihtung pokloca posto je curio...i na kraju je sve uradeno skidana glava brusena,dihtung glave,dihtung poklopca,tefloni,semering,zupcasti remen sam stavio radi svoje sigurnosti iako je mjenjan bio i ulje i svi filteri....
Pozdrav drug, posto je ocigledno znanje oko peugeot vozila da pitam nesto. Koji moze biti uzrok slabog odziva na gas, imam osjecaj nekad da bas kasni gas. Recimo ako drugom brzinom poprilicno usporim, i onda dam gas, utusi ga dok ne proguta, i tek onda primi gas
jesi kopcao na dijagnostiku sta kaze....jesi gledao parametre dizni,luft mesera i ostalog prvo to moras sve provjerit i preporucujem ti samo orginalna dijagnostika ove druge nisu bas poptpune...
Evo jedan i Citroen C5 2.0HDI 100kw dosao covjek po drugi put kod mene na popravku i kaze mi lupa kad pusti kvacilo i naglasi mi da je mjenjao prije godinu dana sve u setu set kvacila i zamajac plivajuci...pregledao sam i na kraju sam skinuo mjenjac da vidim sta se desilo korpa i lamena su odlicnom stanju a zamjac je bio zaribao majstor je nesto bio busio prije kad i na kraju sam satavio kompletan set zamajac i kvacilo marke Luk....
Peugeot 206 1.6 benzin zamjena kvacila razlog pucanja korpe a i lemela je bila pri kraju...stavio sam polovan set koji je presao 15hiljada... mjesto gdje je pukla korpa