Pedja 007 - predstavljanje
- peđa007
- Početnik
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Pedja 007 - predstavljanje
Pozdrav svima !
Zovem se Predrag, iz Sarajeva sam, imam 51 godinu i Peugeot 307 1,6 HDI tek uzet što mi je i prvi dizel. Prije sam vozio Fiat TIPO ali benzin te sam član i Fiatovog foruma. Smatram da je biti član dobra stvar jer uvijek saznaš nešto što nisi do tada sretao kod auta koje voziš a da ne moraš odmah na servis , jer se mnogi problemi mogu riješiti jednostavnije. Naravno , na raspolaganju sam i sa svojim iskustvima ako nekom mogu da posluže u riješavanju problema itd. Za sada nemam puno znanja o ovoj tehnici kao u mog auta, ali vjerujem da zato drugi znaju, te da će možda nekad nešto što i ja predeveram poslužiti nekom da ima manje nedoumica. Hvala na pažnji !
Molio bih samo administratora da mi sada otključa post jer sam, mojom greškom, odmah postavio isti ne vidjevši standardnu
proceduru predstavljanja . Hvala !
Zovem se Predrag, iz Sarajeva sam, imam 51 godinu i Peugeot 307 1,6 HDI tek uzet što mi je i prvi dizel. Prije sam vozio Fiat TIPO ali benzin te sam član i Fiatovog foruma. Smatram da je biti član dobra stvar jer uvijek saznaš nešto što nisi do tada sretao kod auta koje voziš a da ne moraš odmah na servis , jer se mnogi problemi mogu riješiti jednostavnije. Naravno , na raspolaganju sam i sa svojim iskustvima ako nekom mogu da posluže u riješavanju problema itd. Za sada nemam puno znanja o ovoj tehnici kao u mog auta, ali vjerujem da zato drugi znaju, te da će možda nekad nešto što i ja predeveram poslužiti nekom da ima manje nedoumica. Hvala na pažnji !
Molio bih samo administratora da mi sada otključa post jer sam, mojom greškom, odmah postavio isti ne vidjevši standardnu
proceduru predstavljanja . Hvala !
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Re: Pedja 007 - predstavljanje
Dobro ti nama dosao i zelim ti ugodan boravak na forumu 
Tema ce ti biti otkljucana i premjestena u pravi podforum

Tema ce ti biti otkljucana i premjestena u pravi podforum
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
Dobro nam došao Peđa! 
Predstavi nam svog Pug-a u temi predviđenoj za to: www.peugeotclub.ba/viewforum.php?ff=85
Želim Ti ugodan boravak na forumu.

Predstavi nam svog Pug-a u temi predviđenoj za to: www.peugeotclub.ba/viewforum.php?ff=85
Želim Ti ugodan boravak na forumu.

Clapton is God!
- adnanmerdzanovic
- Aktivan član
- Vozim: peugeot 307sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 1 put
-
Dobro došao predrag
Poslano sa mog SM-N7505 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-N7505 koristeći Tapatalk