evo par slika:

da vas ne bune tablice, prije sam zivio u sirem regionu grada, a sad u centru pa sam morao mjenjati table

Kao dosao na pijacu i pita kakvo je auto a super malo preslo,ocuvano,nikada udarano,baba vozilaSparky je napisao/la:znam ja odlicno to u vezi atesta, ali je to ovdje prilicno komplikovan proces, ali o tom po tom.
neki kratkorocni plan je naci felge koje mi se svidjaju, tih par sto si okacio su super, ali nekako su mi previse stara skola, a ja moderan ahahah
dugorocni plan je ukoliko i dalje bude kod mene, a ne vidim razlog da ne bude osim ako neko ne ponudi lovu koju mislim da trebam dobiti je transport u Bosnu i priprema za N2 klasu za prvenstvo BiH na brdskim stazama. prijatelj ima dva motora 1.6 tako da to ne bi bio problem, pored motora bi trebalo poraditi na sigurnosti i to je to. posto za tu klasu nisu dopustene neke dratisticne izmjene i sve ostaje prilicno orginalno. naravno tu bi dosao i bodykit orginalni.
ocuvan je odlicno jer ga je moja zena vozila i pazila, inace je kupljen od neke babe sa nekih 55 hiljada na satu (ovo nije svercerska) al fkt od babe.