P: Peugeot 307 1.6 16v

anel007
VIP Član
Vozim: Ostalo
Vozim: Ford Focus MK2
Motor: 1.6 16v
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 121 put
Kontakt:
garage

Re: P: Peugeot 307 1.6 16v

Post Postao/la anel007 »

et upravo ovo mi rece jedan od provjerenih majsora koje znam:

Laguna je super auto kad je u dobrom stanju samo lako se sleši pa se onda skuo popravlja i zato su ima cijene niske. taj 79kw motor je jedan od najboljih sto se tice problema jer ima turbo bez varijabilne regulacije i ne crkaju. Ti obrati paznju valja li plivajuci zamajac i pregledajte kakve su joj kocnice,jer to su malo skuplje stvari za promjeniti. odlaze spone krajnice i kugle na njima al to je jeftino. Podizaci prozora hoce krepat i to su otprilike ti kvarovi s kojim laguna devera.

elem mene najvise odbija vozac jer sam se jednom opekao pa su mi sad sve zene suhveli :green:
slika ¦ slika
StefanMD
VIP Član
Vozim: 308 SW 2.0 BlueHDi EAT6
Ima zahvala: 109 puta
 pohvaljen: 147 puta
garage

Post Postao/la StefanMD »

Ja samo mogu potvrditi to što ti je majstor rekao, previše je to kod nas navikano naravno, kod nas je Golf auto a ovo sve ostalo ne valja. Kvare se i Mercedesi ali to izgleda niko ne piše nego poprave i ćute valjda?!

Elem, da se vrnem na Lagunu, buraz je vozio takvu istu sa 79kw motorom nekoliko godina, sad je snajka vozi i auto je OK sasvim, prešla je cca 130k kod njih bez ikakvih značajnih problema u 8 godina, urađen dva puta veliki servis, redovno mali servisi, dizne su reparirane/čišćene ali s obzirom na naše gorivo to je sasvim realno. Turbina nikada ništa, zamajac takođe. Potrošnja je logično opala kad je buraz dao srediti dizne jer je jedna baš zajebavala, zavisno od vožnje opet, ali da kažem neke normalne ne prelazi 6-6.5l, na otvorenom ispod 5l bez problema (verzija sa 6 brzina).

Ono što je činjenica, dosta zavisi u kakvom je auto stanju, kako je voženo i održavano, a to mene odbija kod žena vozača.
slika
anel007
VIP Član
Vozim: Ostalo
Vozim: Ford Focus MK2
Motor: 1.6 16v
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 121 put
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

moze katanac ovdje, malo hodao, malo gledao sta se nudi i posto ne bih nesto pretjerano doplacivao za auto skontao da bih u 90% slucajeva kupio trabanta koji je gori nego moje sad, ostaje plavac kod mene dok se ne dodje do kakvih para i ne bude se mogao zamjeniti postenim autom, sa ovim bar znam sta mu ne valja a sta je novo
slika ¦ slika
Zaključano

Natrag na “Prodaja”