Uvik mi se sviđa taj mali auto s proširenjima pa sam 2012. kupija 1.1 sport 2003. g. Oduševija me kako dobro ide za svoju snagu i koliko malo troši..

..kako san ga mora prodat iz nekih privatnih razloga, kupija san jednoga 1.4 sport, 1998.g., u lošijem stanju, pa mu malo vratija sjaj..

..nešto san tija prominit, pa sam uzeja Punta GT. 1994.g. odličan auto.. pravi street racer..

nije mi đava da' mira, kad mi se ukazala prilika, proda sam Punta i uzeja 106 Rally S1 1995. g. Teško mi je govorit o njemu; ko nije prova vozit ovaj auto, nezna koliko auto može bit zabavan..

ugl. nisan ga moga dovest u stanje koje sam ja tija, pa sam ga proda i kupija ovoga šta ga sad vozim..
106 sport, 2003., 1.1 60 KS, 158000 km
Uzeja sam ga u Zagrebu u 7. misecu.. stanje je manje-više bilo OK, osim mosta koji je bija u qrcu totalno..

stavija san ga na splitske table (zalipija ih ljepilom za šajbe), i temeljito opra..

naručija san neke aftermarket djelove i odveja ga na reparaturu mosta koji je stvarno propa do kraja..

dok je bija na reparaturi dolazili su djelovi.
Eibach opruge -40

OMP volan i glava

felge od rallya; michelinke, crne u originalu, ali sam ih pitura u bilo..

nove gume..

kad je most sređen (i promjenjene polugice mjenjača, jer je ima lufta na mjanjaču), onda je usput i spušten..

montiran je volan..

stavljen poluprotočni lonac.

i u finalu to izglega ovako..

mali detalj

Eto, to je on.. prihvaća sve pohvale i kritike