Evo još malo novih slika (doduše dosta loših, ali loša kamera na mobu + oblačno vrijeme ne daju baš neke kvalitetne slike, no nisam mogao odoliti da ga u prolazu ne poslikam.

)
A usput se na parking došuljao i 2 broja veći lav, a sa druge strane im društvo pravi još jedan francuz. French power!

I trenutno sam u dilemi. Kvake i bočne lajsne idu u bijelo sigurno, ali muči me zadnja lajsna.
Ostaviti nju crnu (polakirati je u crno) ili da i ona ide u bijelo?
I jedno i drugo mi se sviđa i sad ne mogu odlučiti što mi je bolje. A jedna od želja mi je pokušati tu lajsnu zamijeniti onom sa RC modela, no to je malo veći problem naći.
Felge ne morate spominjati, jednostavno vrišti za njima, ali novčanik trenutačno kaže NE! Tu patim na Tomason TN1 ili na nešto iz OZ ponude sa više krakova. Jedini problem je što mi se više sviđa veća felga i niži profil gume, ali ne znam kako bi to utjecalo na udobnost i ovjes iako frend na istom motoru (jedino mapiranom na 95 KS) ima 17'' i kaže da ni po kojem pitanju auto ne pati u odnosu na 15'' ili 16''.
Uhh, kad pogledam popis želja i planova zavrti mi se bome, ali kad se jednom zaraziš tom bolešću, lijeka nema.