Peugeot 307 HDi 2001
- ffcpeugeot
- Početnik
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: Peugeot 307 HDi 2001
nebi, treba ti vise uredjaja da bi to sve radilo nego sto ti imas mjesta na centralnoj konzoliffcpeugeot je napisao/la:Da li bi se mogla ubaciti kako navigacija od 407 http://www.njuskalo.hr/image-w920x690/u ... 816316.jpg
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Druze, ako ti se svidja i ako si u mogucnosti, onda ofarbaj. Nemoj se ti brinuti za perutanje, nije to ko nekad. Danas postoji prajmer koji je zapravo 'veza' izmedju plastike i laka, tako da nema sanse da ce ti se to perutati (naravno, ako ti je to neko odradio da valja)ffcpeugeot je napisao/la:nekako mi je to veliki poduhvat da sve lajsne ofarbam i da nekim slucajem to pocne da se peruta ja ne bih znao za sebe od muke

Poslacu ti kod ovih dana, pa nek se nadje ako se ipak odlucis za farbanjeffcpeugeot je napisao/la:Hvala puno gledam i tvoju limuzinu bas je odlicna,a tek boja.... hah Mozes mi poslat cod ako ti nebi bio problem.Klijesta cu ofarbati u crveno da malo ubije monotoniju,(samo da nije kao kod tebe) lool
Ovih dana selim za TZ ,tamo imam prijatelja sa velikim autootpadom pa cu tih sitnica sto mi nedostaju da uzmem
Da li bi se mogla ubaciti kako navigacija od 407?

I na kraju, eto vec ti odg, komplikovano je.. lakse je naci original od 307 komplet navigaciju, koja je opet paprena

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
imho za pare koje ce se dati na originalne navigacije moze se puno bolje proci ako se uzme neki lijep 2din uredjaj sa androidom, nisam nesto pretjerano istazivao tacno cijene ali vjerujem da je tu negdje a opet na android mozes stosta nabaciti, od razlicitih navigacija, mp3/video playera, obd dijagnostike i da ne nabrajam sta sve ne dok sa fabrickim uredjajima si osudjen na ono sto dobijes i u pravilu mape za navigaciju nisu dobre za nase podrucje
- ffcpeugeot
- Početnik
-
nisam znao do sada za ovaj 2din uredjaj, super prijedlog.ali nešto kontam da mi netko razbije staklo zbog tog 2din-a ne bi baš bilo dobroanel007 je napisao/la:imho za pare koje ce se dati na originalne navigacije moze se puno bolje proci ako se uzme neki lijep 2din uredjaj sa androidom, nisam nesto pretjerano istazivao tacno cijene ali vjerujem da je tu negdje a opet na android mozes stosta nabaciti, od razlicitih navigacija, mp3/video playera, obd dijagnostike i da ne nabrajam sta sve ne dok sa fabrickim uredjajima si osudjen na ono sto dobijes i u pravilu mape za navigaciju nisu dobre za nase podrucje

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
to je bio jedan od razloga zasto sam ja kupio yatour, ako te zanima sta je u pitanju prelistaj podformu in car entertainment ja mislim da sam tu pisao o tome da se ne ponavljam sad 

- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Ma Yatour je previše ograničen, moraš se zajebavati sa folderima, nije preporučeno više od 2.2GB na njega. A da ne pričamo da je zvuk dosta lošiji sa fabričkim radijom.
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
sve to zavisi od potreba
ja sam npr. trazio nesto da ne moram handriti se sa audio cd-ovima a pri tom je bonus da se lako devera s tim (pod lako devera mislim na nosanje, nisam tip, stavise gade mi se takvi, da pri dolasku u kafic iz djepova automatski vadim cigare, mobitel, upaljac i kojekakve gluposti i jos mi samo fali plocica od radija da nosam sa sobom, ionako su mi djepovi uvijek puni)
da se lako muzika nabaciti na to moze, ne kontam sta je problem na usb-u napraviti foldere sa odredjenim nazivima i tu trpati muziku, kod mene je to rjeseno po zanrovima kako mi je i na racunaru rasporedjeno, a to za 2.2 GB je suplja, trenutno mi je u autu 16GB kartica sa bar 4-5 GB muzike na njoj i radi bez problema
prednost je naravno i kad su lopovi u pitanju, nije se jednom desilo nekom od poznanika da mu obijaju auto cak iako plocice nema u radiju, ima raja obicaj to pod sjediste sklanjati pa lopovi kontaju svi takvi, ovako se i ne zna da u autu ima nesto mimo fabrickog radija, a mala je vjerovatnoca da ce zbog toga obijati
kvalitet zvuka takav je kakav je, da fabricko ozvucenje moze bolje sigurno bi i zvuk preko yatoura bio bolji, meni na pamet ne pada davati goleme novce mijenjajuci zvucnike, radio i ostale djidje sto s tim idu, kupio ovo za 50-tak $, ukljucio i od tad radi kao i prvi dan, jeftinije me kostalo nego i najosnovniji afermarket radio nekog normalnog proizvodjaca
ja sam npr. trazio nesto da ne moram handriti se sa audio cd-ovima a pri tom je bonus da se lako devera s tim (pod lako devera mislim na nosanje, nisam tip, stavise gade mi se takvi, da pri dolasku u kafic iz djepova automatski vadim cigare, mobitel, upaljac i kojekakve gluposti i jos mi samo fali plocica od radija da nosam sa sobom, ionako su mi djepovi uvijek puni)
da se lako muzika nabaciti na to moze, ne kontam sta je problem na usb-u napraviti foldere sa odredjenim nazivima i tu trpati muziku, kod mene je to rjeseno po zanrovima kako mi je i na racunaru rasporedjeno, a to za 2.2 GB je suplja, trenutno mi je u autu 16GB kartica sa bar 4-5 GB muzike na njoj i radi bez problema
prednost je naravno i kad su lopovi u pitanju, nije se jednom desilo nekom od poznanika da mu obijaju auto cak iako plocice nema u radiju, ima raja obicaj to pod sjediste sklanjati pa lopovi kontaju svi takvi, ovako se i ne zna da u autu ima nesto mimo fabrickog radija, a mala je vjerovatnoca da ce zbog toga obijati
kvalitet zvuka takav je kakav je, da fabricko ozvucenje moze bolje sigurno bi i zvuk preko yatoura bio bolji, meni na pamet ne pada davati goleme novce mijenjajuci zvucnike, radio i ostale djidje sto s tim idu, kupio ovo za 50-tak $, ukljucio i od tad radi kao i prvi dan, jeftinije me kostalo nego i najosnovniji afermarket radio nekog normalnog proizvodjaca
- ffcpeugeot
- Početnik
-
Danas ulazim u limuzinu da popravim taj lijevi visokotonac koji nije radio otvaram mrezicu sve po uputama srky_ug , kad tamo odlemila se žica ,hvatam se lemilice i zalemim vratim ponovno sve na svoje mjesto i sada kada pojačam radio negdje na pola ljestvice taj isti lijevi visokotonac počinje da grči... izgleda da je crko
[img=http://s29.postimg.cc/y9kx385mv/2015_03_07_10_10_49.jpg]
free upload image

[img=http://s29.postimg.cc/y9kx385mv/2015_03_07_10_10_49.jpg]
free upload image