Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
hvala na čestitkama a tuninga će biti i dalje stavljen je zimski set guma,alu čekaju april a u planu je kameleon folija na farove i 3d crvena folija na štopke,ubačeno je pojačalo i sub uskoro ubacujem video
S farovima smo se bukvalno igrali, mozda je to moglo i malo bolje da se odradi, ali okolnosti su bile takve jbg. Sve u svemu mozda najbolja boja auta za ovaj posao s farovima, drugi auto definitivno
Boris_95 je napisao/la:Dobro to sve izgleda, farovi mi se posebno sviđaju.
Šta se desilo s tim dihtungom?
stari dihtung je već dotrajao uzmem ovaj 12.50km već sutradan primjetim fleke od ulja na betonu odem u servis da vidim gdje curi kad ono na poklopcu skinemo imamo šta i vidjet puko ko da ga makazama presjeklo i uz to se počeo i topit uzmem malo skuplju varijantu 18km više ni kapi ulja
ArminM je napisao/la:S farovima smo se bukvalno igrali, mozda je to moglo i malo bolje da se odradi, ali okolnosti su bile takve jbg. Sve u svemu mozda najbolja boja auta za ovaj posao s farovima, drugi auto definitivno
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
na ljeto prelazim na projektore dolazim tebi naravno
E to ce onda vec bit druga prica, treba skontat nesto da uradimo sto nema ni jedan drugi 307. Kad nafatam vremena i svoje cu rastavit da ih malo prepravim izgledom. Bujrum uvijek. Znas i sam
Fini radovi.. farovi pun pogodak
Steta za vrata, sta reci.. Uzmi razredjivaca na krpu i skini bar ovu bijelu boju, dok ne sredis ovo, manje ce da se vidi
Avicii je napisao/la:Fini radovi.. farovi pun pogodak
Steta za vrata, sta reci.. Uzmi razredjivaca na krpu i skini bar ovu bijelu boju, dok ne sredis ovo, manje ce da se vidi
sve je već sređeno prednja vrata su komplet ofarbana zadnja gdje je lim udubljen nisam gitovo nego sam zahtijevo nova vrata
Rozz raja evo da se i ja javim malo na forum sa nekim novitetima.
Kako je ova mazija vani na autu se ništa ne radi samo sipam i vozim,ali na proljeće slijede neke izmjene neke od njih su parking senzori,prednji lip od renault lagune...
dalji planovi u ubacivanje projekrora u farove,dubinsko pranje,ph2 štopke,ugradnja ukrasne cijevi auspuha nazad i ove sive detalje unutrašnjosti presvući alu brušeni aluminij folijom
!
Poruka od: Avicii
Koristi opciju 'izmeni post', da ne pises post jedan ispod drugog.
Like za lip i meni je bio u planu ali buduci da su svi poceli furat taj od lagune najvjerovatnije da cu ga ja preskociti
fini updateovi slijede,ph2 stope ce ga promjeniti samo tako