Do sada na njega nemam nikakve pritužbe za razliku što bi lav rekao za mene da moze govorit.
Auto sad vec ima skoro 120000 km te ga ocekuje "veliki servis" nisam bas siguran sta se sve tu ubraja.
Pred 3 godine sam imao problema sa servom, ali posto je ustanovljeno da je greska tvornička, kompletan je servo promjenjen na njihov trošak.
Veci problem je taj što sam nedavno neslavno sa njim završio u kruznom toku. Kažu svakom se desi, ali najgore je kad se tebi desi.
Na svu srecu meni nije bilo nista, ali je zato auto bilo svasta.
Promjenio sam prednji most, lijevu vilocu, prednji branik, blatarice, hladnjake motora i klime.
+ pres koji dan sam imao i nezgodu sa prednjim staklom.
U potrazi sam za djelovima, što je veci problem kod ovog lava, jer ih po otpadima baš i nema, a ako ima obicno kataloški ne pašu.
Naime, u potrazi sam za kotpitom sa oba dva zracna jastuka, centralom i prednjim sigurosnim pojasevima, uz to trazim i polovno prednje staklo koje je eto neki dan dobilo po repu.
Postoji jos sitnica na autu koje su u ne idealnom stanju, sve posljedica nesrece, ali da ga pohvalim uza sve skupa auto vozi i trosi brzinom upaljaca.
Kroz ovaj forum ocekujem bolje naucit kako poredit i održavat svoga lava.
Prihvacam svaki savjet pogotovo oko potrage zamjenskih ili polovnih djelova, jer su novi malo pre skupi sport.

Poslano sa mog GT-I8552 koristeći Tapatalk