Koji mobilni telefon koristite?
- Woof
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 3008
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Re: Koji mobilni telefon koristite?
Kod mene Nokia Lumia 920 vec cetiri godine, jbt, ko bi reko. Ostetio sam par podova s njom u medjuvremenu :)
Mozda cu uskoro mijenjati, recimo za 950 XL, cini mi se da mi baterija nije kao sto je nekada bila, ali opet bude 2 dana. Ne prelazi mi se na Win 10 jer je 8.1 ekstra stabilan, a na 10 se zale.
Android telefon za ove pare ne bih nikada nasao da mi sve odgovara, i kamera, i brzina i glance ekran... mozda ovaj Samsung S8 :) ali koji ce biti jedno 3, 4 puta skuplji :)
Mozda cu uskoro mijenjati, recimo za 950 XL, cini mi se da mi baterija nije kao sto je nekada bila, ali opet bude 2 dana. Ne prelazi mi se na Win 10 jer je 8.1 ekstra stabilan, a na 10 se zale.
Android telefon za ove pare ne bih nikada nasao da mi sve odgovara, i kamera, i brzina i glance ekran... mozda ovaj Samsung S8 :) ali koji ce biti jedno 3, 4 puta skuplji :)
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Ja sam prije pola godine prešao na Nexus 5X. Prethodno sam 3 godine koristio Nexus 4, koji se pokazao vrhnski, i dalje radi.
5X je sasvim solidan, jedina mana je što ih hoće bootloop zadesiti, što je hardverski problem, isti kao na LG G4, pa ćemo vidjeti hoće li me to zadesiti ili ne i kada.
5X je sasvim solidan, jedina mana je što ih hoće bootloop zadesiti, što je hardverski problem, isti kao na LG G4, pa ćemo vidjeti hoće li me to zadesiti ili ne i kada.

- Leonche
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 508 SW 1.6 e-hdi
- pohvaljen: 2 puta
- Kontakt:
-
Od Samsunga (S1, S2, Note 3 i 4) preko LG-a (G3 i G4) do Sony-a... Trenutno je u mene Z5. Svaki mi je bio dobar stvarno, svaka pohvala za sve tri marke. Planirao sam Samsung Galaxy S8 uzeti sad za 20ak dana kad dođe u Hrvatsku al ipak neću, nema neke velike razlike i potrebe za 1000 eura plastike :) Radije ljetne felge za Lava 

- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
@avicii: evo slike u punoj kvaliteti, tacno svaki djelic gdje lak fali mozes primjetiti 

https://1drv.ms/i/s!AqoNvxvqVYIclP8fj3b8Wq1fB_wWJA
A zar se jos uvijek windows phone drzi u zivotu, je li mu se bar malo stanje sa aplikacijama popravilo jer znam da je bilo pravo kriticno prije oko 2 godine kad sam ja prodao svoju 920-tku?
Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

A zar se jos uvijek windows phone drzi u zivotu, je li mu se bar malo stanje sa aplikacijama popravilo jer znam da je bilo pravo kriticno prije oko 2 godine kad sam ja prodao svoju 920-tku?
- Struja
- VIP Član
- Vozim: 508
- Vozim: 508 RXH
- Motor: 2.0 135kw
- Ima zahvala: 16 puta
- pohvaljen: 45 puta
-
Kupio sam Huawei P9 i moram reci da mi je neko rekao da cu nositi i pri tome hvaliti Huawei nasmijao bih se samo,ali telefon je vrh stvarno,topla preporuka,eto sad je izasao i p10... Uglavnom za P9 sve naj...
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Re: RE: Re: Koji mobilni telefon koristite?
To je bilo prije kad su kinezi nepoznanica bili ali huawei ti je sad treci na svijetu po prodaji telefona: http://www.idc.com/promo/smartphone-market-share/vendorStruja je napisao/la:Kupio sam Huawei P9 i moram reci da mi je neko rekao da cu nositi i pri tome hvaliti Huawei nasmijao bih se samo,ali telefon je vrh stvarno,topla preporuka,eto sad je izasao i p10... Uglavnom za P9 sve naj...
Ja uvijek kazem radije jeftinijeg kineza nego skupljeg "poznatog" proizvodjaca. Da telecom ima drugih solidnih kineza u ponudi sigurno bih kupio neki i Samsunge, apple i slicne ni gledao ne bih.
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Posle Huawei-ja dosao na red Acer Liquid z630, 9-10 mjeseci kod mene i prezadovoljan sam. Jos nisam manu nasao, mislim da moje potrebe ispunjava. Kako je huawei "dreknuo" poslije isteka garancije, na Acer sam presao zbog garancije na 3 god. I jos se ne kajem 

Motion & Emotion
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Re: RE: Re: Koji mobilni telefon koristite?
Hahah.. dobra kamera, vide se sve tackiceanel007 je napisao/la:@avicii: evo slike u punoj kvaliteti, tacno svaki djelic gdje lak fali mozes primjetiti

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- bojan2906
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 307sw 1,6 HDI
- pohvaljen: 7 puta
-
Evo i ja da se pridružim Struji, za P9 sve riječi hvale. Telefon radi besprijekorno!
Послато са EVA-L09 уз помоћ Тапатока
Послато са EVA-L09 уз помоћ Тапатока
- Cybeerus
- Početnik
- Vozim: Peugeot 307
- pohvaljen: 1 put
-
Nexus 4 vec 3-4 godine i odlicno me sluzi
jedina mana je kamera, ali posto je skoro nikad i ne koristim ne pravi mi problem 

- mara-
- Site Admin
-
Pa da je to baš jedina mana nije.
Baterija je katastrofa. 
A što se tiče windowsa, to se više i ne pravi, ne bih to kupovao.

A što se tiče windowsa, to se više i ne pravi, ne bih to kupovao.
- micija
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 5008
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 27 puta
- Kontakt:
-
Sony z3 i prezadovoljan. Pouzdan,ne resetuje se ne gasi se kao samsung a baterije mu u klasi telefona najizdrzljivije.
Diagbox- forumasima gratis pregled ljubimca. Modriča.
Diagbox- forumasima gratis pregled ljubimca. Modriča.
- mara-
- Site Admin
-
Ne znam kako ga koristiš, ali ja sam baš muku mučio sa tim, teško da mi je ikada mogao cijeli dan.
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
kad smo kod baterija prosli alkatel ako izgura 3 sata aktivnog koristenja to je bilo odlicno, danas gledam na ovom oko 6 sati koristenja od cega je bar 45 minuta do 1 sat igranje igara a bez igara moze sigurno izgurati 7 sati screen on vremena
sad do cega moze biti pa je ovolika razlika ne znam jer se baterija na njima razlikuje u 90 mAh, sigurno je i starost baterije u pitanju ali ni kad je bio nov nije mogao preko 4 sata da 'ebe rak raka
sad do cega moze biti pa je ovolika razlika ne znam jer se baterija na njima razlikuje u 90 mAh, sigurno je i starost baterije u pitanju ali ni kad je bio nov nije mogao preko 4 sata da 'ebe rak raka