307 sam prodao isključivo zbog ovog auta, počeo sam radit više km i trebao mi je dizel, a za ovaj sam znao od koga je i u kakvom je stanju pa eto, ispala super prilika.
Auto ima 317 000 km al me to ne brine, kupljen je od čovjeka koji radi u ovlaštenom Peugeot servisu i održavao ga je maksimalno, kod njega je zadnjih 7 godina a on ga je kupio od prvog vlasnika kojem ga je i održavao.
Prije 50 000 km napravljen veliki servis, zamjenjeno kvačilo i zamajac, sve original dijelovima.
U zadnjih 10 000 km zamjenjeni prednji amortizeri i nove sve 4 opruge, servo pumpa, alternator, crijevo od turbine, kape amortizera, nosači motora, grijači, akumulator i još neke stvari, također sve original dijelovi.
Prije 10 dana krovna oplata je nanovo presvučena i volan je obučen u kožu sa crvenim koncem.
Farovi su puštali vlagu pa ih je čovjek otvorio, očistio i ofarbao u crno što po meni izgleda odlično.
Što se tiče opreme paket je Husky, pa tako ima senzore kiše i svjetala, automatsku klimu, grijanje sjedala, maglenke, pranje farova, zadnju zavjesu za staklo, original blatarice ...
Od opreme sve radi, trebalo bi rješit oplate na vratima, malo su se odljepile i klasičnu boljku ručice od žmigavaca, al neka stoji kako je zasad, bitno da sve normalno funkcionira.
U planu je stavit kratku antenu od 607, ubacit tempomat, nadam se da će kod ovoga moći, neke alu 15" koje ću ostaviti za zime a iduće sezone neke 16" ili 17", vidit ću šta uspijem naći.
Jučer prebačen na ZD tablice i odmah su zaljepljene, skinute naljepnice od autokuće i nastavak od auspuha malo sređen da nije garav

Evo koja slika, kad uhvatim vremena auto treba cijeli ispolirat i nanijet vosak.
Kad je dovežen

Ovako sad izgleda

I motor malo očišćen čisto reda radi