Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Jel se desilo kome da mu temp ne dostize 90° vozim cijeli dan cca 200km vani 17-20°c klima radi na 22. Moja predpostavka termostat ostao otvoren e sad da ili ne da vas cujem
Pa kad ti padne na 60 ti pipni crijevo prije termostata i poslije termostata i trebalo bi da je posle termostata manje vrelo ako je zatvorio termostat i ceka dizanje temperature.
Termostat.. nema sta dr biti. Nedavno mi se drugu na Fokusu isto tako desavalo, skinuli termostat, kad zaglavio ga neki opiljak od necega i nikako se nije mogao zatvoriti do kraja. Je li ti u zaliven u kuciste ili se moze sam on promjeniti?
Ma do sad je isla do 90 i tako stojala a sad se vrrti oko 70 kad ga stisnem dodje do 90 i opet spada kad popustim gas ma ajd dobro je dok ne prelazi 90 a vidjet cu sta kaze komp
Kod mene je stavit nov termostat i zimi pokazuje negde 80 st., ljeti 90. Valjda je tako normalno, vozijo sam mehaniku i on kaže sve u redu. Termostat sam preventivno menjao sam i posle vidim isto