Kupovina Peugeota iz serije 5
-
- Aktivan član
- Vozim: Ostalo
- Motor: 2.0
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 5 puta
-
Kupovina Peugeota iz serije 5
Ne znam da li ima neka tema gde bih mogao da postavim pitanje,ako ima prebacite u odgovarajucu rubliku.
Posto sam prodao 806 i poceo da gledam 807/c8/Phedra/Ulysse,shavtio sam da trenutno nema normalnog primerka za normalne pare,da ne kazem krsevi 2003 kostaju po 4500eura,sto je mnogo (slozicete se)...sazvao sam kucni sastanak i resio ako ne nadjem nesto sto vredi od pomenutih vozila za neke normalne pare pocinjem da gledam C4 grand picaso,C5 SW,Grand Scenic,508 jaaaako tesko (ako nesto bude da je nekome hitno),ali bi tu mogao da upadne 5008,znaci sva vozila od 2009 pa na gore.Pojavio se jedan c8 u oglasima za 10k eur,sto je mnogo za taj auto,jeste 2011,ali ne znam nekako mi je to mnogo,bolje onda neki generacijski noviji model.E tako da me sad zanima ima li neko iskustva sa 5008? Tipa ovako nesto http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... di_akcija/
Posto sam prodao 806 i poceo da gledam 807/c8/Phedra/Ulysse,shavtio sam da trenutno nema normalnog primerka za normalne pare,da ne kazem krsevi 2003 kostaju po 4500eura,sto je mnogo (slozicete se)...sazvao sam kucni sastanak i resio ako ne nadjem nesto sto vredi od pomenutih vozila za neke normalne pare pocinjem da gledam C4 grand picaso,C5 SW,Grand Scenic,508 jaaaako tesko (ako nesto bude da je nekome hitno),ali bi tu mogao da upadne 5008,znaci sva vozila od 2009 pa na gore.Pojavio se jedan c8 u oglasima za 10k eur,sto je mnogo za taj auto,jeste 2011,ali ne znam nekako mi je to mnogo,bolje onda neki generacijski noviji model.E tako da me sad zanima ima li neko iskustva sa 5008? Tipa ovako nesto http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... di_akcija/
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Re: Kupovina Peugeota iz serije 5
Gledao sam kod jednog kupca 5008 , meni je auto samo takav.
Po njegovim rijecima autom je i vise nego zadovoljan, a opet se uklapa u ono sto ti volis.
Osim njega jedino jos 508 sw je ono sto bih ja sebi kupio iz ovog spiska sto si naveo.
Moj glas ide za 5008
Po njegovim rijecima autom je i vise nego zadovoljan, a opet se uklapa u ono sto ti volis.
Osim njega jedino jos 508 sw je ono sto bih ja sebi kupio iz ovog spiska sto si naveo.
Moj glas ide za 5008

-
- Aktivan član
-
I meni se jako svidja 508 sw,ali ako bih davao preko 11k (sto je po meni malo luuudo) eur za auto mozda bih pre uzeo pasata b7,lakse se prodaje,manje mu pada cena...znate i sami zivimo na balkanu.5008 moze da se nadje da kazemo za pristojne pare,lepsi mi je enterijer od c4 pikasa,manje futuristicki,spolja tu i tamo,tu dajem glas c4 pikasu...ima u jagodini na prodaju u servisu ono sto me zanima,moram da odem da pogledam da sedmen da vidim uzivo..pogotovo sto bih to terao bar 5 godina onda...jer je da kazem relativno mlad auto.
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Da istina moze se za te pare i uzeti passat , ali racunaj odmah i na cir na zelducu od brige da li ce ga ukrasti ili ne.
Meni je ukraden passat 1,5 god star jos 2007 , to mi je bio cetvrti passat i svi su bili karavani i po generacijama i mogu ti reci ovdje u srednjoj bosni se VAG krade svakodnevno tako da vag nikada vise u moje ruke.
Puga sam kupio odmah poslije te kradje i evo vec 7 godina mirno spavam
Meni je ukraden passat 1,5 god star jos 2007 , to mi je bio cetvrti passat i svi su bili karavani i po generacijama i mogu ti reci ovdje u srednjoj bosni se VAG krade svakodnevno tako da vag nikada vise u moje ruke.
Puga sam kupio odmah poslije te kradje i evo vec 7 godina mirno spavam
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- pohvaljen: 4 puta
-
Ja bih nasao za nekih 16 000 Km A6 2006+ godiste sa 2.0 motorom. (Normalno sa full opremom).
Passat 7 ca je takodjer izvanredan i mislim da ce dugo dugo bar 10 tak godina bit u full autima.sa oba ova auta neces da izgubis previse novca na kraju.
Sto se tice Puga kupio bih 508 ali sa dobrom opremom.Bezveze je dati velike pare a kupti auto bez velikog displeya,navigacije i td.
Pisi nam i dalje sta si skontao pa da pisemo malo
Passat 7 ca je takodjer izvanredan i mislim da ce dugo dugo bar 10 tak godina bit u full autima.sa oba ova auta neces da izgubis previse novca na kraju.
Sto se tice Puga kupio bih 508 ali sa dobrom opremom.Bezveze je dati velike pare a kupti auto bez velikog displeya,navigacije i td.

-
- Aktivan član
-
Ne znam ni sam...na prvom mestu francuzi,minivenovi pa onda mozda neki glaxy,sharan (od 2009) pa karavani ...pa na kraju nemci u karavan verziji...Voleo bih i ja a6 neki,ali sa tim motorom tesko da moze ovde da se nedje,ako bih uzimao skuplji auto uzeo bih noviji,a i cini mi se da su odrzavanje i delovi za a6 jednostavno skupi...
Gledam kum je uzeo novog experta 2011,nije presao mnogo sa njim par puna FR SRB sada je ovde u SRB,mogao bih i od njega da kupim
ali mi je expert kombi u odnosu na 807 ili 5008 (i po gabaritima i po tvrdoci,ne moze u neke podzemne garaze i markete da udje zbog visine).Sa druge strane 5008 mi je dosta manji od 807.U srb ima jedan 2009 za 11k eur
Nije da se ne bih navikao na neku limuzinu par godina staru,ali nekako mi je miniven 

- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- pohvaljen: 4 puta
-
Taj expert mi nikako nije za svaki dan,da dajem tolike novce njega ne bih ni pogledao,nekako se meni passat 7 ca svidja,a sto se tice audija ako se moze nac u BiH mora moc i kod tebe.
Opet da biram izmedju 5008 i experta,experta ne bih pogledao,dvoumio bih se izmedju 5008 i 308 ce.
Predlazem ti da nadjes sva auta na oglasima negdje u blizini tebe i da probas,probas passata, 5008 i 308,a6 cu i vidis sta ti je najbolje. sva su auta tu negdje tako da bih ja odlucio kada bih sjeo u njih.
I passta 7 ca mislim da je skup za odrzavanja a audi a6 sa 2.0 motorom nije nista skupljii nego ostala auta tog godista. Nemoj da se zaletis probaj auta vidi sta ti lezi i to je to.
Opet da biram izmedju 5008 i experta,experta ne bih pogledao,dvoumio bih se izmedju 5008 i 308 ce.
Predlazem ti da nadjes sva auta na oglasima negdje u blizini tebe i da probas,probas passata, 5008 i 308,a6 cu i vidis sta ti je najbolje. sva su auta tu negdje tako da bih ja odlucio kada bih sjeo u njih.
I passta 7 ca mislim da je skup za odrzavanja a audi a6 sa 2.0 motorom nije nista skupljii nego ostala auta tog godista. Nemoj da se zaletis probaj auta vidi sta ti lezi i to je to.
-
- Aktivan član
-
I ne zurim,rekao sam 3 meseca ima da biram kola 3 meseca...znaci decko koji je moj auto gledao i kod majstora i kod dijagnosticara i svog majstora zvao (video je kola) mog majstora,autolimar je bio ukljucen u pricu...zasto bih se i ja zalitao onda ...na kraju ako se odlucim za neka mladja kola (2010 ...) imam da probam i ono sto mi se ne svidja,ali cisto da vidim kako mi lezi,da li mi prija za voznju.ali opet bih voleo da uzmem nesto od onog sto sam naveo.A ako za nedelju.dve ne nadjem nista odo po nekog jugica,205,106...da imam za grad,nebitno stanje litar ulja na 100km,moze...samo da ne idem peske sad po kisi i snegu...
- Leonche
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 508 SW 1.6 e-hdi
- pohvaljen: 2 puta
- Kontakt:
-
Nekidan kraj mene parkiran PUG 508.... Gledam naokolo, koža, senzori, navigacija itd... al mi mjenjač upao u oko jer nije standardni automatik. I pitam vlasnika što je to, kad ono hybrid. Mislim da mi je takva 508-ica buduća :) al naravno SW :)
-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Re: RE: Re: Kupovina Peugeota iz serije 5
Da makar malo znas o tom audiju ne bi nikad napisao 2.0 motor. Taj motor je preslab za tu sasiju, nije uopste neka sreca, taj auto bez sestaka u njemu jednostavno nije to to. I pri tome racunaj da je taj auto skuplje odrzavati nego pezoa 2016-17 god ili neki drugi autozulleee je napisao/la:Ja bih nasao za nekih 16 000 Km A6 2006+ godiste sa 2.0 motorom. (Normalno sa full opremom).

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
- saraf74
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 508
- Ima zahvala: 13 puta
- pohvaljen: 10 puta
-
Pozdrav.Samo bih da se nadovezem ja sam prije mjesec dana prodao peugeot 407,2.0 limuzina 2004 godina i kupio u AS Dalmi u Ljubuskom peugeot 1,6 redizajn model 2015 godina i evo sad ce mjesec dana,auto je extra full oprema i ide super,startan je.Svako ima svoj ukus ali uz duzno postovanje nikad ne bih uzeo passata ili golfa iz razloga sto imam u dvoristu od badje passata pa kad i iz ovog a i iz prije peugeota sjednem kao da sam sjeo na cigle a o enterijeru necu ni da govorim.Ako nekog sta interesira neka pita a slike cim stignem,pozz
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Saraf, pravi novu temu i predstavi nam novog lava 
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
- Tom
- Moderator
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Vozim: 204, 208, 308
- Motor: 1.6 hdi
- Ima zahvala: 241 put
- pohvaljen: 482 puta
-
Dobar 508 sw u fulu bi se mogao naci za oko 9-10k€ vani, i taj auto ne možeš uporediti sa a6 iz 2006, jer u a6 ima da ulozos pola 508 samo na odrzavanje jer je u stadijumu kad traži razne servise, 10+ star auto. Uz to je i 2.0 tuga sto rece Armin.
Od Vag bih jedino Škodilaka uzeo, znam i zašto!
Imas par 508 na forumu virni u teme da vidis kako to dobro izgleda...
poslato s Jadrana
Od Vag bih jedino Škodilaka uzeo, znam i zašto!
Imas par 508 na forumu virni u teme da vidis kako to dobro izgleda...
poslato s Jadrana
204 1.2 b 1972.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207