Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Ajmo ako neko zna sta freba otpoit prepoiti kako se na displeju ne bi pojavila slova upozorenja tj blokada slike kad se auto krece? U pitanju je orginal uredjaj NG4 DVD U PEUGEOTU 3008 spoio sam i rikverc kameru preko video ulaza i takodje cim se predje 20km/h puf slova nema slike ;( kao i kad se dvd pusti
Uuuuuf, imao je neko kod nas ovaj "problem", citao sam nedje, ali kako ga je rijesio ne mogu se sjetiti. Pokusacu da nađem to, mada je pretraga na tom forumu ocaaaajna!
Vidi boju kablica sa abs- a to na tocku prednjem lijevom sa njega ide snop u kabinu i u radio (na njega se kopca taximetar) i njega treba prekinuti. Ko tu u tuzli ugradjuje taksimetre mora da zna gdje jr taj kablic i koji. Pozzz
Imam tu navigaciju sa DVD playerom, nisam nikad ni probao da pustim video, ali sam cuo za tu zastitu, kao da se ne bi vozac ometao, po meni glupost. Na forumu sa kojeg sam skidao update je neko pitao za to, pa je neko rekao kako je to zabranjeno jer je opasno bla bla, ali stranci su to pa vole pametovati o sigurnosti, vjerovatno se moze nekako to rijesiti.
Vidim da pominjes rikverc kameru, jesi li je naknadno ugradjivao i jeli komplikovano za ugraditi?