Novi 508 2.0HDI
-
- Početnik
- Vozim: Peugeot 508
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 2 puta
- Kontakt:
-
Novi 508 2.0HDI
Pozdrav Ekipa,
Da se pohvalim, od danas sam vlasnik 508, 2.0 HDI 163KS, sve je super, zadovoljan sam, samo mi se ne svidja navigacija, manjak ulica, bar BiH, postoji li gdje kupiti nadogradnju novih mapa.
Imam cd i usb, hvala unaprijed i LP iz Sarajeva
Sanin
Da se pohvalim, od danas sam vlasnik 508, 2.0 HDI 163KS, sve je super, zadovoljan sam, samo mi se ne svidja navigacija, manjak ulica, bar BiH, postoji li gdje kupiti nadogradnju novih mapa.
Imam cd i usb, hvala unaprijed i LP iz Sarajeva
Sanin
- Worf
- VIP Član
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Vozim: Peugeot 308 T9 2.0 110kw
- Motor: 2.0 BlueHdi 110kw
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 5 puta
-
Re: Novi 508 2.0HDI
Pozdrav. Neka ti je sa srecom novi auto, nadam se da ce te dobro sluziti, a postavi nam malo slika da pogledamo.
Update mapa se moze kupiti na peugeot-ovoj stranici, ali za moju navigaciju su preskupi, oko 200 eura sto je stvarno bezobrazno, ncini mi se za 508 da se moze skinuti i posebno po regionima pa moze izaci i jeftinijie. Ima stranica na kojoj raja stavljaju update-e za razna vozila, ja sam za svoj skinuo i radi bez ikakvih problema, dosta je dobro pokrivena i BiH. Ne znam smiju li se postavljati takve stranice na forum, pa ti saljem na PP, pogledaj vjerovatno ces naci za svoj model.

Update mapa se moze kupiti na peugeot-ovoj stranici, ali za moju navigaciju su preskupi, oko 200 eura sto je stvarno bezobrazno, ncini mi se za 508 da se moze skinuti i posebno po regionima pa moze izaci i jeftinijie. Ima stranica na kojoj raja stavljaju update-e za razna vozila, ja sam za svoj skinuo i radi bez ikakvih problema, dosta je dobro pokrivena i BiH. Ne znam smiju li se postavljati takve stranice na forum, pa ti saljem na PP, pogledaj vjerovatno ces naci za svoj model.
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Mislim da negdje na forumu ima posebno o navigacijama tema, mozda nadjes neki koristan link.
Predstavi nam svog lava u odgovarajucoj temi
Predstavi nam svog lava u odgovarajucoj temi

- StefanMD
- VIP Član
- Vozim: 308 SW 2.0 BlueHDi EAT6
- Ima zahvala: 108 puta
- pohvaljen: 144 puta
-
Bez slika auta nema linkova za mape, šta da ti kažem...
Evo tema, trebalo bi da je i tvoja navigacija među ovim, javi se porukom šta ti treba pa ću ti poslati linkove.
viewtopic.php?f=43&t=2040

Evo tema, trebalo bi da je i tvoja navigacija među ovim, javi se porukom šta ti treba pa ću ti poslati linkove.

viewtopic.php?f=43&t=2040