Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Avicii je napisao/la:A jes' bombona u pm, odlican. Od sad svaki dan da si kacio po par slika
Ja bi mu jedino ove stopke za nijansu svjetlije stavio.. Evo ti profil lika sto sam ja kod njega kupio kacket, pitaj, nazovi, ako nema trenutno nabavice ti sigurno: http://nica1.pik.ba/
ANELTUZLA je napisao/la: IGIIIIII kad cemo zatamnit sivka? danas sam u fis-u trazio fen onaj nije bilo brate .....
Haha.. ali vas dvojica ste pravi kraljevi.. vec vas gledam kako parkirate pezojke jedan pored drugog i sredjujete nesto svaki dan
hehe sad cu vidjeti kod tog ima li spojler,a anel i ja smo navikli na to haha,uvijek po najgorem vremenu smo nesto oko kola radili :)
reci ljuuudima Igi taj raskoš da je avdija 2.8 benzin quattro v6 i to :)) imas tamo temu OSTALA VOZILA pa nam predstavi sta si do sad sve vozio sa kratkim tekstom i po jednom slikom...ima tu fin vozni park da raja pogleda