Peugeot 508 SW 1.6 e-HDi
- Leonche
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 508 SW 1.6 e-hdi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
- Kontakt:
-
Re: Peugeot 508 SW 1.6 e-HDi
Imam kasko, taman uplaćeno ima mjesec dana... a muka mi je ajme al šta se može. Nitko ne bi htio da se to dogodi... šta se može... stavit ću još par slika od jutros
- Leonche
- Napredan član
- Kontakt:
-
Evo par novih... ima štete ajme ajme

Poslano sa mog Samsung Galaxy S8 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog Samsung Galaxy S8 koristeći Tapatalk
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
E jbga , bas ima stete . Kakva je situacija sa jastucima jesu li ispalili ?
Pa kud bas sad u ovo blagdansko vrijeme ....
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
auuu a ja mislio ono kod mene od prije nekoliko mjeseci velik udar, ima ovdje stete pofino ali sve se da srediti, jos ako je samo lim a nista unutra ispod haube nije iskrivljeno ili polomljeno tim bolje
sa autom tog cjenovnog ranga ja bih ga vozio na popravku u ovlasteni i nek osiguranje pokriva cijenu popravke
sa autom tog cjenovnog ranga ja bih ga vozio na popravku u ovlasteni i nek osiguranje pokriva cijenu popravke
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Sva sreca pa imas kasko, izace ovo pofino. Ali sve se moze uraditi, bez brige 
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- Leonche
- Napredan član
- Kontakt:
-
A nisu ispalili, to me i čudi... po udaru bi bilo nekako normalno da ispale al dobro, bolje sad da nisu... A točno što si i rekao, u najgore vrijeme. Za par dana sam morao i za Žepče a sad ću se morati snaći. Auto vodim u ovlašteni, al nemaju zamjenskih auta na raspolaganju nažalostkula je napisao/la:E jbga , bas ima stete . Kakva je situacija sa jastucima jesu li ispalili ?
- Leonche
- Napredan član
- Kontakt:
-
A kad se počne radit onda će se znati detaljno što je sve otišlo... Bojim se iti nagađati :) Naravno, u ovlašteni idem i naplaćujem se preko osiguranja od tog momkaanel007 je napisao/la:auuu a ja mislio ono kod mene od prije nekoliko mjeseci velik udar, ima ovdje stete pofino ali sve se da srediti, jos ako je samo lim a nista unutra ispod haube nije iskrivljeno ili polomljeno tim bolje
- Leonche
- Napredan član
- Kontakt:
-
Imam kasko al ne želim ga trošit jer ću se naplatit od tog momka. S obzirom da je kriv za nezgodu, njegov je trošak, tj. trošak njegovog osiguranjaAvicii je napisao/la:Sva sreca pa imas kasko, izace ovo pofino. Ali sve se moze uraditi, bez brige
- Tom
- Moderator
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Vozim: 204, 208, 308
- Motor: 1.6 hdi
- Ima zahvala: 241 put
- pohvaljen: 482 puta
-
A hoce li njehovo redovno osiguranje pokriti cijeli trošak?
Kod nas recimo dobijes nekih 70% troskova, sto bude dovoljno da se pokrpis ako radiš kod "divljaka", ovlašćeni tesko da ta suma zatvori.
Poslato s Jadrana
Kod nas recimo dobijes nekih 70% troskova, sto bude dovoljno da se pokrpis ako radiš kod "divljaka", ovlašćeni tesko da ta suma zatvori.
Poslato s Jadrana
204 1.2 b 1972.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
cudno to kod vas tom da tako malo isplacuju, ja ne znam procentualno koliko placaju ovdje ali npr ja sam odstete za auto dobio 2650 KM a troskovi popravke na divljaka su mi bili oko 1200-1300 KM (bili bi i manji da se nije komplet auto farbalo)
eh sad nisam licno raspitivao ali sam citao po forumima za bosnu da bez problema mozes reci necu da mi placate pare i da im ovlasteni ispostavi fakturu za radove da njegovo osiganje to pokrije, bar su iskustva drugih ljudi takva koliko sam ja citao
vjerujem da je i u hrvatskoj slicna situacija, a bas mi je cudno da u cg placaju tako malo za stete jer ipak placas osugaranje da bi nakon nesretnog slucaja u kojem nisi kriv auto doveo u stanje u kakvom je bilo prije a da ne razmisljas o troskovima
EDIT: Leonche naravno da ces od njegovog osiguranja naplatiti, nisi se sam iz cista mira zapucao u drvo pa da povlacis kasko. Kad vec ima krivac onda to treba i iskoristiti
eh sad nisam licno raspitivao ali sam citao po forumima za bosnu da bez problema mozes reci necu da mi placate pare i da im ovlasteni ispostavi fakturu za radove da njegovo osiganje to pokrije, bar su iskustva drugih ljudi takva koliko sam ja citao
vjerujem da je i u hrvatskoj slicna situacija, a bas mi je cudno da u cg placaju tako malo za stete jer ipak placas osugaranje da bi nakon nesretnog slucaja u kojem nisi kriv auto doveo u stanje u kakvom je bilo prije a da ne razmisljas o troskovima
EDIT: Leonche naravno da ces od njegovog osiguranja naplatiti, nisi se sam iz cista mira zapucao u drvo pa da povlacis kasko. Kad vec ima krivac onda to treba i iskoristiti

- Leonche
- Napredan član
- Kontakt:
-
A iskreno, nemam ti pojma... morat ću to pogledat u ponedjeljak. Nekako mi je logično da ako je on kriv da njegovo osiguranje pokrije cijeli trošak. Al vidjet ćemo u ponedjeljak. Ako bude trebalo povući ću kasko. Nedavno mi je na Passatu kod osiguranja procijenjena šteta cca 15.000 kn a trošak je bio 22.000 kn pa su ovi iz servisa tražili osiguranje da podmiri i tu razliku. Ovi su to uredno napravili... Baš me zanima što će reć preksutraTom je napisao/la:A hoce li njehovo redovno osiguranje pokriti cijeli trošak?
Poslato s Jadrana
- dejca
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307 HDI 2.0 66kw Karavan
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 10 puta
-
Proveri trap da se nije savio na neku stranu. To ćeš lako sam sa drugarom uraditi. Izmeri sa jedne strane od centra glavčine prednjeg točka do centra zadnjeg točka. To isto uradi i na drugoj strani. Naravno najbolje je da to uradiš žicom jer se najmanje isteže. Ako su mere iste ovo ostalo ćeš srediti.
Ali taj koji te udario vozio 70 na semaforu, to je velika brzina za u gradsku vožnju, pride što nije gledao put napred, zaslužio je debelu kaznu.
Tako je nekad meni auto jedan nepažljivi vozač udario parkiran auto, spustio čovek glavu da našteluje radio i tras.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Ali taj koji te udario vozio 70 na semaforu, to je velika brzina za u gradsku vožnju, pride što nije gledao put napred, zaslužio je debelu kaznu.
Tako je nekad meni auto jedan nepažljivi vozač udario parkiran auto, spustio čovek glavu da našteluje radio i tras.
- Leonche
- Napredan član
- Kontakt:
-
Pa da, zato baš i govorim... glupo mi je trošit kasko ako nisam kriv. Vidjet ćemo u ponedjeljakanel007 je napisao/la: EDIT: Leonche naravno da ces od njegovog osiguranja naplatiti, nisi se sam iz cista mira zapucao u drvo pa da povlacis kasko. Kad vec ima krivac onda to treba i iskoristiti
- Leonche
- Napredan član
- Kontakt:
-
Hvala na savjetu, budem pogledao... a šta da ti kažem, mlad vozač, neiskusan, jaka kiša, malo makne glavu i gotovo. Dovoljna je sekunda... I iskusnijima se može dogoditi a pogotovo momku. Bio sam ljut taj tren al jbga, bitno da smo mi dobro :) Prvo što je rekao je "ubit će me stari" :-Ddejca je napisao/la:Proveri trap da se nije savio na neku stranu. To ćeš lako sam sa drugarom uraditi. Izmeri sa jedne strane od centra glavčine prednjeg točka do centra zadnjeg točka. To isto uradi i na drugoj strani. Naravno najbolje je da to uradiš žicom jer se najmanje isteže. Ako su mere iste ovo ostalo ćeš srediti.
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
to je haman neki fin momcic onda, mene kad je zvekno ovaj dolazi cika milicajac i prvo sto je rekao bilo je pa Poljo zar ponovo ti
poslije saznam kako je klinjo polozio prije pola godine/godinu i da je vec imao nekoliko bliskih susreta mada je najjace od svega sto mi je djevojku sreo sutradan i dao joj broj telefona da bi mu ja poslao video udesa valjda da ima sta drustvu pokazati

poslije saznam kako je klinjo polozio prije pola godine/godinu i da je vec imao nekoliko bliskih susreta mada je najjace od svega sto mi je djevojku sreo sutradan i dao joj broj telefona da bi mu ja poslao video udesa valjda da ima sta drustvu pokazati