Što se tiče mog auta, evo tek danas sam dobio informaciju da je totalka... Popravak je neisplativ tj. popravak bi koštao više nego je tržišna cijena auta. U dogovoru s osiguranjem, dogovorili smo okvirnu cijenu oko 10.000 eura a njima auto ostavljam. Ja sam pristao na to jer sam mislio da neću ni to dobiti. Taman toliko sam i cijenio svoje auto, ipak je 2011. godina 1.6 motor... Prvotna varijanta je bila meni karambol i 40.000 kn al opet bi bio na istom pa mi se ne da zafrkavat. Šteta, baš mi je žao jer je bio pažen s moje strane, očuvan dosta, malo je prešao, onaj veći kvar na 100.000 sam otklonio pod garancijom tako da baš šteta, pogotovo jer nisam ni kriv ni dužan. Al jbga, amo dalje

Razmišljam se između par auta Peugeot 508 2.0 163 ks, Opel Insignia 2.0 160 ks, Citroen C5 isto 2.0 i VW Passat 2.0... Problem je što je Passat ista godina kao i prethodna tri auta al s puno manje opreme košta skuplje. Pa mi on nekako otpada... Između 508-ice i C5 mi se više sviđa 508-ica jer mi je C5 nekako skučen iznutra, nema mjesta oko mjenjača za npr. mobitel, kovanice i sl... malen mi izgleda u odnosu na 508. Insignia je dobra, prijatelj mi hvali motor, kaže da je dosta zadovoljan. Al vidjet ću...
Tu sam na forumu i dalje, pratimo se i pišemo