Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
mara- je napisao/la:Znao sam da nećeš uraditi kako treba.
Mara jel mislis da me briga za to, onako iskreno. To što ti vidiš ne zna 99% ljudi,tako da mi je svejedno za taj 1%
Misliš da sam toliko lud da zbog jednog rebra više mijenjam masku i placam 180km. Mozda jesam lud, ali toliko nisam
Henry je napisao/la:I meni se ovo svidja, kontam na svom crnom uraditi. Gdje nabaviti te folije, je li tesko uraditi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije tesko, ja sam ovo za 10 min napravio, čisto da vidim kako će izgledat, mozda neke sitnice popravim
Ja radim s folijama, pa sam uzeo i par metara ove. Inače je troslojna folija, i ide 30-35 km kvadrat ove kvalitete, ima i jeftinija
mara- je napisao/la:Znao sam da nećeš uraditi kako treba.
Mara jel mislis da me briga za to, onako iskreno. To što ti vidiš ne zna 99% ljudi,tako da mi je svejedno za taj 1%
Misliš da sam toliko lud da zbog jednog rebra više mijenjam masku i placam 180km. Mozda jesam lud, ali toliko nisam
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ma znam, šalio sam se ja, ovaj tapatalk ti skroz pogrešno pokazuje smajlije.
Ja znam da original ima 4 rebra, ovdje kusavo izgleda ako se preskoči jedno. A vrhunski izgleda s ovim chrom detaljima, uživo je još bolje. Pokušat ću vratit sjaj i ovom oko maglenki, ako ne ne bi islo riješit ću na isti način
Slijedeći update su zatamnjena stakla, potom ide full polishing
Moram narucit zadnji nosac metlice brisaca podhitno. Karavan bez zadnjeg brisaca je out totalno
Henry je napisao/la:I meni se ovo svidja, kontam na svom crnom uraditi. Gdje nabaviti te folije, je li tesko uraditi?
Nije tesko, ja sam ovo za 10 min napravio, čisto da vidim kako će izgledat, mozda neke sitnice popravim
Ja radim s folijama, pa sam uzeo i par metara ove. Inače je troslojna folija, i ide 30-35 km kvadrat ove kvalitete, ima i jeftinija
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Gdje si uzimao
Ja sam uzimao kod ovog mog dobavljaca od koga uzimam foliju, ali imaš po netu. Ima i na arizoni kome je blizu otići. Vidio sam da ima od 20km pa gore, isto troslojna, o kvaliteti ne znam. Ja ti mogu poslat ako zelis, isjeci ću ti u kajseve, smotat i u kovertu stavit, pa pošaljem kao obicnu postu
A cek, sta si ovo montirao? INace, kako lepo garazica, plocice (nadam se da je garaza, da nije kuhinja ), jos ako ima grejanja... ja ne bih danima izlazio iz nje