tesko pali kad je hladno
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
Re: tesko pali kad je hladno
evo mene opet sa istim problemom koji nikako da rijesim tesko pali jbg.Dakle znate situaciju od naslova teme i sta sam radio filteri izmjenjeni ulje izmjenjeno grijaci ispitani akumulator nov kupio opet ista stvar zadnjih dana sam primjetio da kada palim auto recimo svakih 7-9 h nebitno koliki je minus pali iz prve bez problema a jeli ostao duze od 10 h mnogo vergla i nece da prokine dok mu malo gasa dva tri puta ne dadnem ima li neko iskustva sa ovim jer i ovi majstori samo nagadzaju sta bi moglo biti jedan kaze akum ja uzmem ono ista stvar jedni kazu alnaser to nisam radio jer imam osjecaj da dobro vrti i da nije do njega nesto razmisaljm dali moze vratiti gorivo nazad mada sam i pokusavao 3 puta da dajem kontak da pumpa baci gorivo u filter opet ista stvar
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Kakav ti je relej grijaca ?
Taj povrat bi te zezao i nakon 7 sati , ali kako kazes u tom periodu nemas problema.
Taj povrat bi te zezao i nakon 7 sati , ali kako kazes u tom periodu nemas problema.
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
I napokon sam izgleda rijesio problem sa paljenjem ALNASER bio glavni uzrok zamjenjene cetkice i piksna sve skupa 15 km kod elektricara stim da sam ja skinuo alnaser i vratio na auto.nisam uspio naci orginal cetkice sa postoljem koje kostaju 30 km pa mi je on ugradio na moje postolje cetkice i zalemio ih jutros -6 pali kao da je ljeto.