Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Bit će, moj telefon ne raspoznaje 2 objekta na slici haha.
A meni se nešto i ne sviđa kako je legao spojler, ovaj dunđer što mi ofarba spojler, nit ga je šmirglao, nit je iz ovih uglova koji naliježu na krov skidao stari materijal, pa nije bilo sasvim glatko u tim uglovima, i samim tim ne stoji ravno sa krovom, ima malo lufta.
Doduše lijepio sam ga sa Bizon silikonom, jak ko Zemlja, ali smo ga malo previše stavili pa se vidi, al' šta je tu je.
Ako pođe popuštati, silazi skroz, na šmirglanje komplet, farbanje i onda montaža kako je i propisano (šarafi i montažno ljepilo)
Kad sam vidio koliko smo silikona stavili kad je stislo, samo mi je prošlo kroz glavu "OMAKLO MI SE" hahaha
Jebaji ga, bilo prošlo, stoji i to je bitno
Nisam ih dobio sa spojlerom, kaže ovaj momak polomili se kad je skidao.
Ne uspijem kući naći ništa da bi odgovaralo, reko jebaji ga i samo ga zalijepim.
A i ovo je da prezimi, onda silazi, i fino se postavlja, nemam živaca po ovoj zimi da se oko njeg bakćem.
Fabričke opruge i amortizeri, ovo bijelo je moj autogram. Taman ovih dana moram raditi mali servis, drugi od kupovine. Moram i lafetu desnu zamijenit, selen se obatalio, pa dok plata bude.
Malo neopreznosti i eto belaja.
Četvrti šaraf ne znam jesam li uspio izbiti od udarca ili mi ovaj vulkanizer nedavno nije vratio, ali nije ni bitno. Felga iskrivljena, moram otići do servisa "Braća", jedni od boljih za to. I šlag na tortu, komplet lijevi točak je trenutno u " \ " položaju, a i desni sam primjetio da je od prije par dana također u " \ " položaju, tako da je iduća investicija od 300-350 KM, reparacija torzije.
Uhh steta radi torzije suosjecam se i ja sam je reparirao prije 4-5mjeseci. https://www.olx.ba/profil/mulic2 Moj je majstor u ovoga naricivao djelove za reparaciju, pa se raspitaj kako radi, oko 300km kosta koliko sam skonto (ja sam jos ekstra proso )
Da se javim, završena reparacija torzije i zamijenjena čeličara, pošto su na autu bile r14 felge a rezervna r15, pa sam tu komplet bagatelu uz torziju platio 370 KM. Ali zato, drugo auto. Nisam ni znao da je ovoliko udoban, do jučer se svaka rupica na cesti osjetila, danas osim onih malo većih izbočina ništa nisam osjetio. Drugo auto.
Pričao sam sa ovim majstorom, radio sam kod Alije u Osiku, kaže da ne stavlja piksne nego igličaste ležajeve, ali da stavlja mazalice i da me savjetuje da godišnje dođem prekontrolisat te mazalice te po potrebi dosut to ulje neko. Šta vi mislite o tome ?