Moram naglasiti da je sajam bio mnogo losiji nego 2008 kad sam zadnji put bio. To je se moglo primjetiti po broju izlagaca kao i po popratnim zbivanjima. Cilj posjete je bio vidjeti novi 508 pa je njemu i posvecena najveca paznja.
Na samome Peugeot standu je vladala ogromna guzva gdje je na centralnoj poziciji bio smjesten novi 508.
Izlozbeni primjerak je bio metalik sive boje i izgledao je uvjerljivo.

Zbog velike guzve oko auta nije se mogla napraviti ni jedna slika kako treba pa mi nemojte zamjeriti na losijim slikama.
Osim toga trebalo je se dugo cekati i biti uporan da bi se doslo na red za sjesti za volan

Ova piano black ce mnogima zadavati glavobolje jer se svaki otisak vidi

Sama unutrasnjost je na dodir kvalitetna . Odaziv displeja je jako dobar i ne kasni ni malo .
Za volanom se moze naci odlicna pozicija barem je meni uspjelo mada sam visok 185cm a da pri tome volan ne smeta pogledu na brzinomjer kojem se moze mijenjati izgled tipkama na volanu.

Klavirske tipke vam omogucuju da brze udjete u pojedine segmente na centralnom displeju...

Ponuda prostora na zadnjoj klupi je zadovoljavajuca , po mome misljenju veca nego audia A4 ili BMW- serije 3.
Izlozeni model je bio opremljen staklenim siberom koje se mogao u potpunosti otvoriti.

Komande sibera i sjenila su posebne i nalaze se iznad unutrasnjeg retrovitora...

Putnici na straznjoj klupi na raspolaganju imaju dva USB prikljucka

Sjedista su jako udobna i sportski profilisana u kombinaciji koze i platna. Bocne potpore su jako dobre i mislim da ce pruzati dobar oslonac u krivanama. Moram napomenuti da se bocne strane nece ostetiti kao kod 307 jer je auto dosta nizi

evo jos koja slika unutrasnjosti

A i prtljaznik je izdašan

Jos koja slika...

Toliko o 508-ici

5008 me je odusevio ponudom prostora

3008 GT line isto jako fino auto...

A sada slike koje nisu vezane za Peugeot ali su mi se cinile zanimljiima

BMW v12 jedan od najskupljih auta na sajmu 2,2 mil. kuna

i8 roadstar

lexus

Novi a6

paprena cijena ...

Novi a7

Novi tuareg...

To je ono sto je bilo od zanimljivijih primjeraka koji jos nisu vidjeni na nasim cestama a u nastavku jos slika svega i svacega

Nova skoda

malo egzotike ...

I meni ludilo od auta

I koji podatak o autu puzz

Jako lijepo sredjeni kamioni