Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ma i nije nesto ocuvan, ne pazim ga nikakoAvicii je napisao/la:Zlatan ima pravo potencijala za sredjivanjasuper izgleda u ovoj boji, ocuvano djeluje.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nemam vremena citavo ljeto kako treba za sebe, a ne i za njegaElComandante91 je napisao/la:Stvarno Kula što kaže, a koliko je prošlo od skupa.
Ne znam sta da mu radim a da ostane zakacenkula je napisao/la:Aha, znaci smilovao si se da predstavis auto
Popravi ovaj lip , to neka ti bude prioritetpa onda lagano ovo sto su ti kolege kazale ...
Nikako da se nakanim farove da ispoliram, a meni je opet ljepse ovako u crnoj nekakoPhilby je napisao/la:Fino izgleda. Za početak, ja bi sve te crne plastike obojio u boju auta. Pogotovo mi ta plastika oko brave gepeka nekako ne ide da bude crna. Valjda što su kod mene sve u boji pa tako navikao.
Uz jedno poliranje farova i neke fine alu felge baš bi zablistao.
Bit ce, dok ga napokon usisam i sredim vozacevo sjediste, moram mijenjati airbag i ucvrstiti rucicu naslonjaca u sjedistePhantom je napisao/la:Daj koju sliku enterijera
Poslano sa mog HTC One A9s koristeći Tapatalk
Evo, da ne bude ja 'vaki, ja 'nakiPhantom je napisao/la:Daj koju sliku enterijera
Poslano sa mog HTC One A9s koristeći Tapatalk
Sent from my SM-G955F using Tapatalksheky je napisao/la:A Kula sve vidi... i kod mog takav "lip"-nimalo mi se ne svidja..
Popravio lip i ispolirao farove, jel' me sad vise volis?kula je napisao/la:Aha, znaci smilovao si se da predstavis auto
Popravi ovaj lip , to neka ti bude prioritetpa onda lagano ovo sto su ti kolege kazale ...
De mi reci ti, gdje mogu tapacirati sjediste vozacevo ponovo, i mogu li prebaciti mehanizam za spustanje sjedista, jer ovo mi je verzija sjedista za 4. Vrata, pa mi je spustanje sjedista i vracanje u 4 koraka umjesto dvakula je napisao/la:Daaa , mnogo vise i dobro ti je ispalo ovo sto si odradio, barem sudeci po slikama lol.
Stavljaj te slike , ne pravi se Englez