Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Hocu mozda i u toku dana danas,sto se tice fapa to je uklonjeno vec bilo kad sam uzeo, samo nije bio sistem reset to sam nanovo odradio i sad bez greske fercera Bosch je elektronika.
Pa i nije bas toliko ocuvana ne vidi se izdaleka ima i ostecenja bice fotki ovih dana sam u radovima vec nekoliko dana osjetim da mi naprijed sve nesto skrguta i lomi pa sam odlučio da promijenim prednje solje amoetizera, selene lafeta, krajnice,jednu sponu letve volana tj. desnu , kugle ,obradim diskove,nove pločice i nosaci motora,amortizeri,reparacija prednjih celjusti sa novim gumicama i klipovima te ciscenje i bojanje bice slika radova kako teku
Auto fino izgleda , mada nedostaju slike unutrasnjosti. Auuu zadao si se momacki u reparaciju prednjeg trapa , sretno u radovima...
Koliko si platio nosac motora i koje proizvodjac ? Ja imam ponudu na 105 maraka za sva tri nosaca. Febi je u pitanju...
joj jesu li to oni mjesecni stabilizatori od po 15-20 KM komad, znam da su i moji pretproslo bili tako crni pa su proklepetali za mjesec-dva
poznato je da su 307-ici stabilizatori bolna tacka i na njima ne treba stedjeti, sa meyle hd ili lemforder ne mozes fulati mada je njihova cijena oko 40KM po komadu ali si bar miran
inace svaka cast na planove oko trapa, zijanit ces se razlikom pri prvoj voznji nakon ubacivanja novih haman svih potrosnih dijelova
Sva tri nosaca sam platio 96.50km uzeo sam dosta djelova pa su mi napravili popust od 30% na sve djelove sa slike Joker auto Trn Laktasi,glavni nosac motora je mc proizvodjac ostalo je febi,kugle su bile po 16.50km caure lafeta mala 15.40 po komadu veliki 11.90 seleni balans stange po komadu 13.60 solje sa lezajevima skf 25po komadu plus gume do opruge 20po komadu a stabilizatori jesu od po 15 km al mjenjao sam i prije neke djelove lose marke npr krajnice ili kugle pa uzem dodatno razvucem gumu pa uspricam spreja za lanac podmazivat tecni pa se stine nisam imao problema da prolupa tako brzo mada nasi su putevi dosta losi jedna rupa i klap odma
Avicii je napisao/la:E bgm bas svaka cas na radovima, ima tu fina posla, a i kosta ovo sve pravo. Samo ne kontam je li bilo potrebe sve ovo mijenjati?
P.S. Ako si jos svjez sa cijenama, imamo temu vezanu za auto dijelove, cijene, itd.. pa mozes napisati koju viewtopic.php?f=81&t=388&start=210
Pa iskreno i jeste imalo potrebe za svim mada su krajnice jos mogle al.volim sve u kompletu mjenjati tako da kad slozim sve da nema potrebe vise za nekim rastavljanjem
Odgovara li da ovdje stavljam slike kako su tekli radovi ili da otvaram novu temu? Vazi stavicu cjene djelova u temu predvidjenoj za to
Poslano sa mog A20 koristeći Tapatalk
!
Poruka od: Avicii
Nema potrebe da pises post jedan ispod drugog, imas opciju 'uredi' da dodas tekst/izmjenis post.
Zadnja izmjena: slavenlazi, dana/u 13. stu 2018, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Mozes slobodo ovdje stavljati slike i sve sto je radjeno na tvom autu, a ako bas imas nesto odredjeno sto zelis opisati kako se radi (DIY), mozes napraviti posebno temu i opisati korak po korak sta i kako si radio. Srecno sa radovima
Evo da se javim sa nekoliko slika radova poceo sam uglavnom ne mogu stići sad praviti temu kako sta i korak po korak al cim stignem napravicu radovi teku pa objavit ću jos slika sta sam mijenjao i kako