Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Sa ovim pezoima nikada covjek nije nacisto,gledam svjetlo kabine kada se otvore vrata ima ih dvije vrste o cemu se tu radi dali je u pitanju godiste ili opremu kakvu ima oblik karoserije sw ili obicni ili sta imaju u magacinu pa postavljaju.
Ma onako me zanima cisto informativno nije bas bitno,jer pezo to ubacuje izgleda sta nadju u magacinu u njeg izgleda nema nekih pravila.sto se tice toga i opreme.
taj prvi ili je neko zamjenio ili su poceli te stavljati na stare modele jer su ove stare izasle iz zaliha a nove pocele dolaziti za nove modele
znaci prelaz neki
I ja smatram da je u pitanju prelaz ili je neko drugi ubacio. Ne ubacuju oni kako to stignu. Recimo ja sam u svog 307 stavio iz 308 da dobijem osvjetljenje dugmadi i ambijent svjetlo.