robynho7 je napisao/la:motor je 2.0 hdi sport,i ja se slažem da bi bilo ljepše i naprijed i nazad staviti lajsne s krom izdanjem,ali onda ih opet treba farbati pa je to proces a i nisu baš jeftine,puno ljudi traže za njih,zule,moguće je čak i da sam te vidio u orašju jednom u prolazu kod kružnog toka kod city center in-a,nisam siguran,tip se baš zagledao u moje auto pa je moguće da si ti,što se tiče pranja,leti samo obrišeš suhom krpom prašinu i to je to i dosta sam zadovoljan što se tiče tog prljanja auta,puno manje nego što sam mislio,,,mislim da je ovo i jedina 407-ica u ovoj boji kod nas u bih ako ne i šire budući da se nije farbao serijski u ovu boju nego po narudžbi,što se tiče unutrašnjosti,standardan izgled,iako nisam zadovoljan sivim sjedalima,također neki njegov standard,imam i slike dok sam farbao brave s stricem pa ćete da vidite

eto društvo,nadam se da vam se sviđa
što se tiče daljnjih planova,fine su originalne puggyeve felge,neću zanijekati to ali ja sam više za 18-ke,naravno i za zatamljenje stakala i za spuštanje i za 4 izduva otpozadi te za zatamljenje farova,ali financijski to mi je za sada izvan dosega,iskreno biti ću sretan ako do ljeta nabavim fine felgice,a vi mi usput recite gdje da sredim ove ostale elemente koji su u planu te po kojoj cijeni :)
EDIT: Koristi opciju 'uredi' za dodavanje teksta.