Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Pozdrav, imali neko efikasno rješenje za ove tackice na haubi i krovu na slici... Ne znam od cega su, ili od ptica ili neka smola... Auto mi nije garazirano ali nije ni ispod stabla...
Ovo sam imao i na meganu prije tri godine, pa sam išao na poliranje...
Posto je ova glupa pandemija pokušao sam sa onim alkoholnim dezificijnsima za ruke i malo se lakše skida... Uglavnom vap mu ne moze nista...
I kod mene se dešava, ali nisam upratio od čega je. Nekada čak kad perem auto dok dođem do čišćenja stakala vidim te tačkice, a znam da sam sigurno sve očistio pranjem. Inače nije baš da se teško čisti, ide bez problema spužvom i deterdžentom.
Ljudi probao sam i razredjivac i WD40 i spužve, ne ide. Može se noktom ponekad ako je bas velika tačka, ali ima ih milion... Isto kao da sam primjetio da kad skinem noktom da se skine6i malo laka.
Auto je najvise ispred zgrade na parkingu... Ovo se javlja i zimi i ljeti... Ma mora da je od ptica nesto, ali stvarno se teško skida