Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Juče sam bio kod lika koji radi ključeve da mi očita koji je model elektronike i da očita kod ključa.Na licu mjesta je odradio novi ključ i demonstrirao mi da sve radi.Za 2 min posla.On koristi model DS novijih ključeva koje može kodirati i brisati bezbroj puta.Samo je fora kad programira novi ključ moji originalni više ne rade i moraju se ponovo prijaviti.Moj originalni daljinski u zadnje vrijeme nije htio da pali i kada ga je ponovo prijavio proradio i radi ko sat.Rekao mi je jos da kod 407 ima 3 različita modela ključeva.Najbolje je kad se očita originalni ključ i po njemu naruči pravi.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Sasa D za post (ukupno 3):
Od prije 3 dana sve radilo ko sat i od tada daljinac nekad hoće nekad neće da otključa i zaključa. Zamjenio bateriju i ista stvar. Uzeo drugi daljinac koji imam u rezervi i isto se dešava. Resetovao BSI i opet isto. Provjerio kontakte baterije i kućišta i sve je ok Je li imao neko sličnih problema sa ključem i daljinskim zaključavanjem?