Zdravo svima
Zdravo svima
Ja sam Elvis (28), iz Živinica. Vlasnik pežoa 307 sw,90ks 60 kw, 2003 godina. Simpaticno,lijepo auto, samo mi zadaje glavobolju zadnjh mjesec dana.
Molim za pomoć ako nesto za o ovom problemu:prije mjesec dana podignem haubu kad imam sta i vidjeti. Nema čepa od ulja. Kupim drugi i kontam rijesio problem, da bi opet poslije par dana primijetio malo drugaciji rad motora, i opet pogledam kad nema ni tog. Kupim treci i malo sad vodim racuna,ali i on se odvrće. Kontam da je mozda od ona zastita daje vibracije pa se odvrne, posto nije pricvršćena.
Malo duzi post, oprostite,ali sam u belaju pa ako ima neko da zna nesto,ili je imao slicni problem neka javi.
Unaprijed hvala
Molim za pomoć ako nesto za o ovom problemu:prije mjesec dana podignem haubu kad imam sta i vidjeti. Nema čepa od ulja. Kupim drugi i kontam rijesio problem, da bi opet poslije par dana primijetio malo drugaciji rad motora, i opet pogledam kad nema ni tog. Kupim treci i malo sad vodim racuna,ali i on se odvrće. Kontam da je mozda od ona zastita daje vibracije pa se odvrne, posto nije pricvršćena.
Malo duzi post, oprostite,ali sam u belaju pa ako ima neko da zna nesto,ili je imao slicni problem neka javi.
Unaprijed hvala
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Re: Zdravo svima
Dobro nam dosao elvise.
Nadam se da ces se brzo snaci i da ces ostati aktivan, a o tvom problemu sa cepom imas odgovore u temi koju si vec okacio

Nadam se da ces se brzo snaci i da ces ostati aktivan, a o tvom problemu sa cepom imas odgovore u temi koju si vec okacio

Re: Zdravo svima
Hvala na dobrodoslici, tu sam sad. Sreca pa dodjo nekako do portala. Problem rijesio zahvaljuci vama :)
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
- sonnyblack
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 308 PH2 1.6 e-HDI 112KS
- Ima zahvala: 0