Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Pozdrav svima. Evo da ja kazem kako sam dosao do peugeota. Naime isao sam u kupnju passata b6 redizajn 2010 godina i to mi je primarna kupnja bila ali kad sam im vidio limove i hrdju buraz me nagovori da ponudim za peugeot 5008 neke novce. Naime Radi se o 2010godini full oprema. Auto je bio na cijeni 14500km a ja imao 13000. Po udim covjeka i nekako pristane tako da kad sam dosao odusevio se. Odvezem u servis sve uredno. Povezem za Livno i opet odusevljenje. 150konja ide ko zmaj, lezi strasno, udobnost ma top. Citam od strucnjaka da su best buy u opciji obiteljskih. Uglavnom pomalo otkrivam sve sto nudi jer je fakat pun opreme evo par slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru Gelo5008 za post (ukupno 4):
Hvala svima... Btw ako netko pozna ili ima ideju kako da dans uz moderne mobitele i playere prikljucim na multimediju i ove ekrane djeci crtiće. Nađem ja ove konektore ali koji player ili mobilni koristiti nemam pojma