Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Pozdrav ekipa. Trenutno smo na 110 tkm,bez ikakvih problema. Ulje i filter promjeno na 105 tkm. Kad sam bio na godišnjem u HR i na parkingu doleti kamen ispod kotača drugog auta i pogodi u felgu️šta je tu je
Nakon boravka na moru tri stvari su neizbjezne :
Crvenilo kože,
Tanji novcanik, i
Ostecenje na autu
Bez toga kao da nisi ni bio
Bez obzira na sve auto i dalje izgleda fantasticno
Ovi su korisnici zahvalili autoru kula za post (ukupno 2):
Pozdrav društvo. Nije me dugo bilo. 508-ica ima aktualno 185 tkm. Do sad sam odvozio 110 tkm sa autom i prezadovoljan sam. Do sad promijenjene naprijed kočnice i nazad, dopunio aditiv za Dpf i promijenio dva akumulatora. Na ovjesu još ništa nije rađeno nit mjenjano, sve orginal. Još ništa ne lupa nit ima lufta. Ali sljedeći tjedan stiže zamjena za 508, 308 Sw Gt. Nadam se da će me 308 služiti kao 508. Do sad nisam imao bolji i pouzdaniji auto. Tako da se tema može zaključati