nepoderiva 307
- kemog
- Početnik
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 66 kW
- Ima zahvala: 18 puta
- pohvaljen: 3 puta
-
nepoderiva 307
Pozdrav svim članovima od Kemala!
Dugogodišnji vozač Golfa 2-ce, sada jedne stare 307-ce.
Kao vozač Dvice bio sam u nekom “grču” i odklonu od zavlačenja ruku pod haubu.
Kod ovoga drugoga auta primijetio sam drugačiji pristup u “francuskoj” mehanici što me je na neki način “oslobodilo” od tog zazora od zavlačenja ruku po haubu i točkove vozila.
Da li je to moj subjektivni pogled ili je to baš tako ali mi se čini da su barem ovi “pežovi” mnogo bliži i prikladniji za hobi i DIY “majstorisanje”.
Više puta sam posjećivao ovaj forum ali nakon detaljnog pregledavanja par tema (čišćenje usisa i egr-a) odlučih postati dijelom ove zajednice i malo aktivnije učestvovati, za početak postavljanjem par pojašnjavajućih pitanja DIY-erima u par tema.
Hvala na prijemu i na otvorenosti u razmjenjivanju znanja i iskustava!
Dugogodišnji vozač Golfa 2-ce, sada jedne stare 307-ce.
Kao vozač Dvice bio sam u nekom “grču” i odklonu od zavlačenja ruku pod haubu.
Kod ovoga drugoga auta primijetio sam drugačiji pristup u “francuskoj” mehanici što me je na neki način “oslobodilo” od tog zazora od zavlačenja ruku po haubu i točkove vozila.
Da li je to moj subjektivni pogled ili je to baš tako ali mi se čini da su barem ovi “pežovi” mnogo bliži i prikladniji za hobi i DIY “majstorisanje”.
Više puta sam posjećivao ovaj forum ali nakon detaljnog pregledavanja par tema (čišćenje usisa i egr-a) odlučih postati dijelom ove zajednice i malo aktivnije učestvovati, za početak postavljanjem par pojašnjavajućih pitanja DIY-erima u par tema.
Hvala na prijemu i na otvorenosti u razmjenjivanju znanja i iskustava!
- milos_je
- Iskusan član
- Motor: 2.0 HDi 88kW
- Ima zahvala: 345 puta
- pohvaljen: 308 puta
-
- Avicii
- Moderator
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Re: nepoderiva 307
Pozdrav i dobro dosao! Ne bih se bas slozio za majstorisanje, s obzirom da pola dvice mozes rastaviti sa kljucem 10, 13 i 17, a na 307 i da akumulator zamjenis treba tutorijal.. al dobro, bitno je da se nesto radi 

- kemog
- Početnik
-
možda je taj subjektivni osjećaj zato što sam to prvo debelo platio nekada birvaktile (u davna bolja vremena), a ovaj dobio džaba.

- kemog
- Početnik
-
jedno pitanje...
nakon ovog uvodnog posta odmah sam poslao pitanje privatnom forumskom porukom jednom od iskusnih članova, majstora u vezi neke njegove majstorije prikazane u njegovoj postarijoj temi, ali vidim da mi ta poruka stalno stoji u folderu "Odlazno (1)", a ne u folderu "Poslano", te predpostavljam da taj majstor nije ni dobio poslatu poruku...
pitanje je: da li ima neko forumsko pravilo koje nisam upratio u vezi slanja poruka kroz sistem forumskih privatnih poruka koje se treba ispuniti da bi poruke prolazile???
nakon ovog uvodnog posta odmah sam poslao pitanje privatnom forumskom porukom jednom od iskusnih članova, majstora u vezi neke njegove majstorije prikazane u njegovoj postarijoj temi, ali vidim da mi ta poruka stalno stoji u folderu "Odlazno (1)", a ne u folderu "Poslano", te predpostavljam da taj majstor nije ni dobio poslatu poruku...
pitanje je: da li ima neko forumsko pravilo koje nisam upratio u vezi slanja poruka kroz sistem forumskih privatnih poruka koje se treba ispuniti da bi poruke prolazile???
- kemog
- Početnik
-
Aha, hvala.
Znači otvaranjem poruke od strane primatelja ona se automatski premiješta u folder “Poslano”?!
Znači otvaranjem poruke od strane primatelja ona se automatski premiješta u folder “Poslano”?!
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
Dobro nam došao! 

- Ovi su korisnici zahvalili autoru ElComandante91 za post:
- kemog