Nisam dugo bio aktivan, ne znam ni sam zasto.
Doslo je vrijeme da se oprostim od svog prethodnog lava koji me skoro 8 godina odlicno sluzio, ali godine cine svoje i koljeno vise nije moglo da podnese stalno pritiskanje kvacila i vrijeme je bilo za novog lava, ovaj put automatika.

Iako mi ovaj nije bio prvi izbor, nakon dugo zavlacenja od strane jedne autokuce, odlucio sam da vise ne cekam i kupim ovaj, trenutno sam nasao samo jednu fotografiju, kad uslikam postavicu jos:

Motor je 2.0 150KS, automatik, full led svjetla, allure oprema. Mana je sto mu fali panorama na koju sam navikao.
Kupio sam mu vec bolje felge 17", trenutno je na 16" pa cu morati kupiti i nove gume, dosta sam se istrosio i cekacu vjerovatno zimu kad kupim zimske onda se prebaciti na ove felge:

Kod mene je oko mjesec dana, za sad sam prezadovoljan, koljeno se polako oporavlja sto je najbitnije.
Razmisljam nekad da ugradim kameru, nije da mi je neophodna ali volio bih je imati.
Zvucnici su dosta losi, pa ako mi se bude dalo nekad tim se malo pozabaviti, mozda ih i zamijenim.