Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Zanima me da li je moguće u peugeot 308 sw 2015 da se postavi velika navigacija sad trenutno i fabrički je došla bez,hoće li raditi ili se mora mjenjati sva instalacija.
Ne mora se mjenjati instalacija. Ako bi ugrađivao NAC navigaciju koja je dolazila u redizajnu, postoji kabl koji prepravi ožičenje, samo se utakne. A koliko znam, ako bi stavljao SMEG+ navigaciju, onda se ne mora taj kabl kupovati. Obe navigacije se moraju kodirati, mislim da je lakše SMEG+ uraditi (ali je to lošija i sporija navigacija). Treba ti i GPS antena, ali to je najlakše, kupi se samo sa odgovarajućim džekom i podvuče negdje pod tablu, i radiće.