Pozdrav, evo mene opet sa drugim problemom

naime desava se slijedece: prvo sam osjetio tup udarac prilikom brzeg prelaza preko visih lezecih naprijed (imam osjecaj kao da motor poskoci ili amortizeri), drugo auto kad duze vozim tj. kad se malo zagrije prilikom voznje, ako se zaustavim pa ponovo ubacim u prvu i krecem, lagano pustam kvacilo (bez gasa) osjetim negdje ispod da nesto malo lupne, ne uvijek, ali vrlo cesto i to bas kad vozim pa se zaustavim i ponovo krecem, dok u drugim brzinama to nista ne osjetim, ali ako u voznji u nekoj brzini na otprilike 1300-1500 obrtaja naglo pritisnem kvacilo i pustim osjetim da malo zaljulja motor, ne lupi, nego "ljuljne" ne znam kako objasniti, to se slicno osjeti prilikom brzeg saltanja :) bas ga moram milovati da to zaobidjem. Majstor kaze da nosaci izgledaju uredno, mada ja imam osjecaj da je neki nosac stradao, mozda ovaj ispod, ili cak homokineticki.. ima li kraja

auto normalno salta brzine, lijepo odvaja, fino ide, ne trese mjenjac nikako, ali eto desavanja, vecinom kad se malo zagrije. Hvala