Elektronski kvar

Odgovori
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 744 puta
 pohvaljen: 386 puta
garage

Re: Elektronski kvar

Post Postao/la Avicii »

Pa kontam je li se sta moglo stegnuti, popraviti, ocistiti.. ne znam evo. Je li iko ista rekao od tih elektricara? Nesto mi je zamjena bas kranja opcija, a i relano preskupa :neznam:
roPe
Početnik
Vozim: 3008 (P84E; 2016–)
Motor: 1.6 HDI 88kw
Ima zahvala: 1 put
 pohvaljen: 3 puta
garage

Post Postao/la roPe »

Par sto sam pitao tih u tom jednom danu bilo je u fazonu joj to treba novo/polovno zamjeniti sve, te nemam vremena za tog se bakcati u fazonu ne isplati mu se kao, treci nudio odmah polovno nesto za 400km plus ruke da sve mjenja. E sad jedan je bio kao mozda mogu to ali tek poslije nove godine a kako moram ici van drzave nisam se htio kockati ipat. Jeste skupa sve stoji ali iskreno glava mi je mirna sad, nekad kad budem imao vremena ili odnjeti na otpad pa probati prodati tako jer samo jedan taj osigurac kao da je prekidao, nekad cim skinem klemu i vratim je znao odmah upaliti, a nekad prodje sat/dva kao taj dan kad sam ga na kraju i odvezao i narucio novu, ili elektricaru nekom da vidi moze li se popraviti samo taj jedam osigurac i jeli samo on falican ili vise njih oa ostaviti za zlu me trebalo ili tako onda prodati.

Dosta elektricara je sad bas postalo da poprave za 10-15min ako moze naplate i cao, bas slabo sto sam naisao da stvarno hoce da uopste im objasnis gdje je prvo problem da pogledaju.

Oticu bas uslikati kutiju sad mozda to nije ona glavna kutija osiguraca pa cu staviti sliku na koju mislim, jer vratili su mi je a i racun mi je u kolima

slika

slika

slika

! Poruka od: Avicii
Koristi opciju UREDI/UCITAJ PORUKU da izmjenis post ili da dodas dodatno teksta. Nemoj pisati post jedan ispod drugog.
Mikser
Početnik
Vozim: Ostalo
Vozim: Citroen C3 1.5 BlueHdi
Motor: 1.5 BlueHdi 102 KW
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 6 puta
garage

Post Postao/la Mikser »

Prvo sam napisao da izgleda dobro ali detaljnijom proverom sa fotografije vidi se u centralnom delu ovaj prolaz sa gornje na donju stranu koji je spajan pertlovanjem i tu kontakt možda nije više dobar.Zato se i dešava da ponekad odkaže. Popravka tog spoja je problematična , svako grejanje će otopiti plastiku . Rekao bi da je to fabrička greška u konstrukciji .Kod PSA smo videli mnogo grešaka u konstrukciji.Ja bi rekao nudi ti to na prodaju sa umanjenom cenom i kaži iskreno koji je problem .Ako se toga dovati neki preprodavac onda će to otići bez upozorenja a onda belaja za novog vlasnika.
Odgovori

Natrag na “Kvarovi”