Peugeot 407 2.0 HDI
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
-
Re: Peugeot 407 2.0 HDI
Odlicno auto,unutrasnjost pravo dobra
Sa tom chrom trakom bi bilo pravo mocno,i meni to fali
Dio oko radija sto je ofarbano u crno premocno izgleda,dosta ljepse cini mi se nego fabricka boja iz tog godista. Puno srece s njim i ako sta bude trebalo tu smo rock

- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Ne moze se svaki far ni ispolirati, ako je iznutra pozutio nista bez rastavljanja fara. Ako si dobro izbrusio i ispolirao, to je to jbg 

Avicii,detaljno sam sve presao,jedino da skinem farove pa da ih iznutra ispoliram.
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Ne znam druze, ti kako vidis, al pos'o je to. Lako je skinut farove, treba ih rastaviti, tj. odlijepiti, pa polirati, pa opet zalijepiti, a da sve ostane u komadu
Nije ti bas previse strasno ni ovako.. msm sta znam, ako si voljan, ti skidaj. Ja se dugo kanim na tako nesto zbog farbanja unutrasnjosti fara i nikako da se nakanim 

- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
jbg po slikama se ne vidi s koje je strane zuto, vidi se samo da je i dalje zuto i nakon poliranja 
i ja vala tesko da bih se nakanio rastavljati to, pa pola dana sam ostavio skidajuci karambolku i vadeci jedan far kad mi je onaj hepek od sijalice ostao unutra, sad racunaj da valja farove nakon vajdenja rastavljati, raditi na njima, sastavljati...ne bih ja imao zivaca za to

i ja vala tesko da bih se nakanio rastavljati to, pa pola dana sam ostavio skidajuci karambolku i vadeci jedan far kad mi je onaj hepek od sijalice ostao unutra, sad racunaj da valja farove nakon vajdenja rastavljati, raditi na njima, sastavljati...ne bih ja imao zivaca za to

e ne rastavljo ja vala kakvi su sad neka ostanu pa ako budem imao viska para
dacu da mi to neko uradi

- bojan2906
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 307sw 1,6 HDI
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 7 puta
-
Imaš ove momke na Dobrinji što to rade ako budeš htio raditi. Imaš ih na PIK-u, piknalog se zove profil, pa pogledaj.
znam za njih vec sam radio proslo auto kod njih,a sad mi traze za unutrasnjo i vanjsko poliranje 80 KM