oprema je ...cini mi se BS....jest...99% sam siguran...ono bijela instrument tabla..ima tempomat,limitator...one komande na volanu za radio...tacnije ispod volana...i moram reci da je to mnoooogo bolje od komandi na volanu...jer zapadne me u firmi citroen jumper s komandama na volanu....pa kad si u krivini ...aj skontaj gddje je ono za pojacavanje...u p.m....:)
pizon je kupljen prosle godine u austriji...placen 3,500eur...sa svim troskovima izaso me 8700km registrovan....jest da je na povlasticu od punca a i kupljen je od rodjaka u austriji....:)....dosao sa celicnim felgama i zimskim gumama...

pa je proljetos rodjak nasao i ljetni setup za pizona...:)....rezultat je fenomenastican...:)...

malo sam ubacivao led sijalice u stopke.

....unutrasnjost...naprijed u pozicije...ali sam ugradio i led trakice ispod nogu i iznad pepeljare....kao i u pepeljaru(ne kontam dosla pepeljara a nema svijetla u njoj al haj..

e na ovoj slici morate primjetiti da displej klime neobicno jako sija...to je jer sam mijenjao sijalice na njemu...i stavio kad vec skidam led...:).....posto su one pregorile poslije neka 3 mjeseca....

vidim i vama stalno pregaraju ove led sijalice u pozicijama i nazad za tablice.....imal ko rijesenje????
jos...ja i pizon navijamo za:JUVENTUS...FORZA!!!

a volimo i zimu...

E ovdje se vidi kako bi mu legle obrve...brrrrr
sad malo o svemu:
od kako sam gakupio kvacilo mi je dosta tvrdo...falila mi je ona opruga ispod pedale kvacila...nabavio sam je i postavio...ali nije to to...jest malo mekse kvacilo ali nije to to...lamelu sam malo testirao...u brdu...trecom krenem...ne zasmrdi nista...ide jbg...znal ko sta bi moglo biti???
jos pitanje...da li se moze na njega ugraditi USB port???' za muziku...joj ima onaj premium model sa usb-om i kolor displejom...majko moja ..... bonce
kontao sam nabaciti one obrve na farove.....joj kako bi mi legle...malo mi je problem sto sam ih i nasao...zlatne boje ali lik ne zeli da mi proda samo obrve nego u kompletu...jedan far i dvije obrve...

o naljepnicama.....pa imam dva ona lavica dvije naljepnice peugeotSPORT....ali nemam ideje gdje ih zaljepiti a da ne bude previse upadljivo....lavici su duzine oko 30-35cm...isto takoi slova...evo ove:

...eto uradio sam skoro drugi mali servis...ulje total...5-30w...ineo ecs...vako nesto....filteri...svi...jos sam u ovoj godini zamijenio zadnje disk plocice i oklop od kljuca....onaj skakavac se ogulio pa je kinez polao dijelove za repair....:)....odlicno....

eh...imam u planu...posto imam dvije led trake po oko 40cm...da ih ugradim ispod vrata...pa da se te ledice pale samo kada se vrata otvore....?...zna lineko...odakle da dovedem struju za to?nisam nikada na njemu skidao tapacirung sa vrata...pa neznam sta na sta mogu naletiti...???
e dosta.....za veceras...:)