Sent from my Huawei Honor 8 using Tapatalk
lol lolStruja je napisao/la:Tebi ne trebaju gumeanel007 je napisao/la:
Iz osobnog iskustva Sava intensa hp ljetne gume su sa cijenom zaista extra, ali tu sve ostalo završava. Ne da se one troše nego se deru. Imao ih na mondeu 2.0 tddi 85kw kojeg sam prodao prije 2 dana i nisu mogle izdrzati 2 sezone, znači nekih 25 000 km i potrošene. A pitao sam se zašto su tako jeftine (77 KM)kula je napisao/la:Prije Sava nego Sportiva ... Ja sam sebi gledao da uzmem Sava uhp ali mi izletile povoljne Continental sto je bio jedini razlog da odustanem od Save .
83KM u Doboju,3 godine garancije,nisu lose gume uopste,ja ih planirao za svog uzimatiliaar je napisao/la:Je l' neko ima ili je imao Sportiva Performance gume ?
Planiram za 10-ak dana uzeti felge od kolege klol pa kupiti nove gume Sportiva Perfomance, nađoh ih u Majagume za oko 105-110 KM komad, u profilu 205/45/16 ili 205/50/16 zavisno koje budu, pa da ih uzmem. Znam da će biti dosta tvrdo, al' sam hajmo reć' navik'o.
Doboj od Tuzle 50kmliaar je napisao/la:Doboj kod Kaknja ili Doboj kod Tuzle ?
Da idem po njih i montiram ih gore, isto bi mi izašlo ko da ih kupim ovdje, evo vidjet da su na 90-ak KM akciji