Metlice brisaca-preporuka?
- sheky
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307sw
- Ima zahvala: 847 puta
- pohvaljen: 209 puta
-
Re: Metlice brisaca-preporuka?
@kljuc13 ne misliš valjda da sam stavio plastiku?
Naprotiv, zamjenske gumice su veoma žilave kad su izdrzale 2,5 sata guranja i navlačenja u bosch nosače. Ja prao i mazao svim i svačim-radile par dana i opet škripe. Javljam iskustva sa ovim jeftinim.
Naprotiv, zamjenske gumice su veoma žilave kad su izdrzale 2,5 sata guranja i navlačenja u bosch nosače. Ja prao i mazao svim i svačim-radile par dana i opet škripe. Javljam iskustva sa ovim jeftinim.
wicked red
- kljuc13
- Iskusan član
- Vozim: 206
- Vozim: (T1000)
- Motor: 1.6 HDi 80KW
- Ima zahvala: 97 puta
- pohvaljen: 159 puta
-
Mislio sam na plasticne/gumene sto se svugdje mogu naci, nevezano za ove koje su spomenute u temi, moja greska, nisam detaljisao. Meni su se ove lucas svidjele jer su prve metalne na koje sam naletio i zadovoljan sam dok ove druge su "žnj" marke bile bas lose, ne sjecam se imena samo znam da sam jedan set kupio koji je bio plastican a drugi kao full guma. Nisam pridavao pozornost bas sta kupujem dok mi nije pocelo smetati nefukcionisanje 

- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
A jbg, ovdje ih ljeti sunce dokusuri, auto na suncu, nenormalne vrucine.. ima i toga malo. Koje mi god izdrze godinu ili malo preko, dobre

- kljuc13
- Iskusan član
- Vozim: 206
- Vozim: (T1000)
- Motor: 1.6 HDi 80KW
- Ima zahvala: 97 puta
- pohvaljen: 159 puta
-
Maksimalni efekat se stvara kad na sunce dodate bonus elemente kao smolu, polen, baustelu, saharski pijesak i pokoji letak koji udje u simbiozu sa staklom ako prenoci, ni Djuro sa hitne upomoc ga ne odvoji od stakla onda, da ne spominjem metlice jadne, one nemaju sanse 
Sto avici kaze, ako prezive godinu na takvim uslovima, dobre su.

Sto avici kaze, ako prezive godinu na takvim uslovima, dobre su.