Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
ro.OXy' je napisao/la:struja sta je sa tobom,dolazis li ?
Nazalost NE,radna mi je nedelja,turnusi su nezahvani,a kad sam slobodan sa djecom sam dok manju ne upisemo u vrtic.Tako da do 24.07 raspored je prepunjen...
Da ja vama kazem nesto. Ekipa kad bude za, da je ne znam koji dan i koji mjesec mi se mozemo okupiti. Ja cu vas rado ugostiti na mojoj vikendici, ili na vise njih ako vas ima vise. Pa da sjednemo, da se okupimo, upoznamo i postanemo prijatelji, isto kao i ova ekipa koja dolazi sutra. Poceli smo se druziti spontano, a postali smo dobri prijatelji. Vozio ja ne znam koji auto znam ko su moja braca, momci za koje bih ucinio bilo sta.
Ko dodje sutra dobrodosao, za ostale poruka da se jave kad budu htjeli, i okupit cemo se opet. Na pivo makar nije tesko nagovorit raju
kula je napisao/la:Ja i Marin cemo biti nesto malo prije 8 na Lašvanskoj petlji odakle krecemo tacno u 8 pa ekipe iz Kaknja , Visokog i Sarajeva isto mogu doci tu pa da zajedno krenemo
Svaka cast ljudi na organizaciji i svaka cast Arminu na gostoprimstvu! Bitno je da se ovaj skup odrzava iz godine u godinu i da se druzimo. Uzivajte i pocastite nas slikama, nemojte da toga nedostaje
Hvala vam svima od srca sto ste dosli. Premasili ste moja ocekivanja definitivno. Ekipa super kao i uvijek. Drago mi je da sam upoznao jos neku raju, da sam imao priliku malo vise porazgovarati s nekima, popiti pice i slicno. Cijeli dan dobijam samo pohvale za ovaj meet, svi koji su nas vidjeli su odusevljeni kako jedna ekipa ljubitelja automobila moze biti takva, kulturna i fina. Niko nije napravio ama bas nikakav eksces, nije bilo divljanja i slicno. Definitivno smo za mnoge porusili predsrasude o tunning sceni i ljudima na njoj. Sta jos da kazem osim da bih uradio i vise. Zadnjih dana nisam bas in sto se kaze, imam nekih svojih problema ali vjerujte da bih ucinio i vise za ovaj skup.
Hvala svima, dan je za pamcenje. Iako ja nisam ni predsjednik kluba niti je ovo bio moj skup, ali hvala u moje ime sto ste se odazvali i sto ste tu uvijek kada treba. Zivi i zdravi bili