Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Sklopljen plavi, ispao predobro, zadovoljan sam.
Sklopim sve, i ajde da ga ocistim..operem.dok sam usisao ugrijalo je dobro, polijem panoramu i pukne, sad moram i nju mijenjat pas joj mater
Ne znam ni ja eto. Nije imala nigdje nikakvog ostecenja. Nije nista palo na auto, ja sam ga prao, ne mogu nikoga drugog okrivit. Zamijenit cu je, jer auto je sad tip top. Ja inace nisam pacenik, ne dozvoljavam sebi da budem rob auta, ali sad sam ugruhao dosta para, s ciljem da auto bude kod nas dugo. Zeni se svidja, ona ce ga najvise vozat, ja imam druge namjere i ciljeve. Prva slijedeca vozilica je sa dva tocka manje
E u pm i ja prvi put čujem i vidim da je nekom pukla panorama i to još od vode, ma koliko god da je toplo.To je tek sad jebada zamijeniti,bar ja tako mislim.
Sva steta u tome heh, necu da se nerviram
Opet dadoh felge al eto.
Gledao sam nove da uzmem kod nas u autodijelovima. Dodju me s gumama oko 750km. Moram otic da probam da vidim.jel.to to. Inace felga za 308cu cini mi se. Crne s tankim.krakovima, i sivi krakovi,kao dupli da su. Poslat ce mi sliku pa stavim