Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
E Tom pa koji si ti baksuz , za ne povjerovati.
U svakom slucaju se nadam da ces biti zadovoljan obavljenim poslom kod lakirera.
Drago mi je sto si uspio naci nastavak od GTI-a
Sretno u daljnjem radu i redovno nas izvjestavaj
Baš mi je žao što ti se ovo sve događa.
Ovde na Balkanu ne treba često prati auto i ukrase postavljati, jer čim neko vidi odmah se zalijeće. Kada je to još neiživljeno i neemancipovano, pa mjesto da gleda sebe i da radi na sebi ono gleda u komšiju i da mu našteti. Vjerovatno ćemo to prevazići u skorije vrijeme. puzz
Ah, ja na to gledam @dino kao da mi neko kaže nemoj kupiti nove patike, nemoj oprati tu majicu, nosi je tako... Tako se i ponašam prema autu. +sto me to čini zadovoljnim, ispunjava i kvalitetno vrijeme, "hobi"...
Kula - tako se zalomi valjda ponekad, što da radiš...
Po kiši i noći je slikano, sa digitronom pa se i ne vidi najbolje.
U svakom slučaju ostale su neke sitnice za odraditi da to bude cakum-pakum, onda prijava za Plavnicu - pa ako prođemo izbor žirija pravac jezero
Et' ga k'o nov.
Po slikama izgleda da je dobar posao odradjen
Nadam se da te je baksuzluk napustio i da te vise nece pratiti.
Sretno dalje i nabaci jos koju sliku kada uspijes